Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ruha Düşen Çileler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 38503" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><a href="https://www.dostnet.biz/blog/2008/03/31/ruha-dusen-cileler-yusuf-mescioglu/" target="_blank"><span style="color: #576031"> <span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><strong>Ruha Düşen Çileler</strong></span></span></span></span></a><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Gönül bağım sarardı, erken geldi sonbahar</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Bahçemdeki bülbülün payına figan düştü</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Bir acı yaşadım ki yağan yağmurlar kadar</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Ruhumun kasesine zehr-i baldıran düştü</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Yağmalandı her yanım acılar meclisinde</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Çığlığımı kaybettim sessizliğin sesinde</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Ömürler sebil oldu, yılların çeşmesinde</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Benimde bardağıma bir acı yalan düştü…</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Gözyaşımla yoğurdum acıların harcını</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Sahiplendim hasretin başa bela tacını</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Tek tek yolmak istedim beyazlanan saçımı</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Simsiyah gözlerime sanki bir duman düştü…</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Boş gezen hülyalara, sevil oldu gençliğim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Bir acı zehirmiş yudum yudum içtiğim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Gündüz masallarında hasretini biçtiğim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Ruhumun gergefine kanlı bir akşam düştü…</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Uykular hicran dolu, gecenin son deminde</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Her şeyimi kaybettim bir veda bestesinde</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Bir rüya yaşadım ki gerçeğin ötesinde</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">En güzel baharlarım, gözümde üryan düştü…</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Vuslatın arzusuyla, söylenirken şarkılar</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Yalnızlığın sancısı gönlüme pusu kurar</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Ne gitmek çare olur, ne kaçmak nede firar</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Ayağımın dibine aşılmaz umman düştü…</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Herkes baharı yaşar bense kara kışları</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Bana acıyıp bakar ölümün bakışları</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Bir sabır ağacım var acıdır yemişleri</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Meyvesiz dallarıma deli bir tufan düştü…</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">şimdi karanlıklarda koyu bir gölgeyim ben</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">şimdi mecnun misali garip bir çöldeyim ben</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">ışte halim böyledir daha ne söyleyim ben</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Ruhumun yollarına, garip bir kervan düştü…</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Bu bir hesap kervanı, bu bir sonun şiiri</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Bense bu şiirin en sonuncu şairi</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Geçmişin hesabıyla düşlüyorken ahiri</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Doğacak şafağıma, kopkoyu bir kan düştü…</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Gözlerime değmekte kan rengi hatıralar</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Verilen bu hesapta, han düştü hancı düştü</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Bedenimden ruhuma işliyorken yaralar</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Son nefes karşısında ömrüm yabancı düştü…</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"><a href="https://www.dostnet.biz/" target="_blank">Yusuf MESCıOğLU</a></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 38503, member: 1043"] [CENTER][URL="https://www.dostnet.biz/blog/2008/03/31/ruha-dusen-cileler-yusuf-mescioglu/"][COLOR=#576031] [SIZE=3][COLOR=Magenta][FONT=Palatino Linotype][B]Ruha Düşen Çileler[/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/URL][SIZE=3][COLOR=Magenta] Gönül bağım sarardı, erken geldi sonbahar Bahçemdeki bülbülün payına figan düştü Bir acı yaşadım ki yağan yağmurlar kadar Ruhumun kasesine zehr-i baldıran düştü Yağmalandı her yanım acılar meclisinde Çığlığımı kaybettim sessizliğin sesinde Ömürler sebil oldu, yılların çeşmesinde Benimde bardağıma bir acı yalan düştü… Gözyaşımla yoğurdum acıların harcını Sahiplendim hasretin başa bela tacını Tek tek yolmak istedim beyazlanan saçımı Simsiyah gözlerime sanki bir duman düştü… Boş gezen hülyalara, sevil oldu gençliğim Bir acı zehirmiş yudum yudum içtiğim Gündüz masallarında hasretini biçtiğim Ruhumun gergefine kanlı bir akşam düştü… Uykular hicran dolu, gecenin son deminde Her şeyimi kaybettim bir veda bestesinde Bir rüya yaşadım ki gerçeğin ötesinde En güzel baharlarım, gözümde üryan düştü… Vuslatın arzusuyla, söylenirken şarkılar Yalnızlığın sancısı gönlüme pusu kurar Ne gitmek çare olur, ne kaçmak nede firar Ayağımın dibine aşılmaz umman düştü… Herkes baharı yaşar bense kara kışları Bana acıyıp bakar ölümün bakışları Bir sabır ağacım var acıdır yemişleri Meyvesiz dallarıma deli bir tufan düştü… şimdi karanlıklarda koyu bir gölgeyim ben şimdi mecnun misali garip bir çöldeyim ben ışte halim böyledir daha ne söyleyim ben Ruhumun yollarına, garip bir kervan düştü… Bu bir hesap kervanı, bu bir sonun şiiri Bense bu şiirin en sonuncu şairi Geçmişin hesabıyla düşlüyorken ahiri Doğacak şafağıma, kopkoyu bir kan düştü… Gözlerime değmekte kan rengi hatıralar Verilen bu hesapta, han düştü hancı düştü Bedenimden ruhuma işliyorken yaralar Son nefes karşısında ömrüm yabancı düştü… [URL="https://www.dostnet.biz/"]Yusuf MESCıOğLU[/URL][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ruha Düşen Çileler
Alt