Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Rota.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 2515" data-attributes="member: 3"><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Bir savaş gemisi karanlık ve sisli gecede yol aIıyormuş. </strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Derken kaptan köşkündeki komutan tam karşıda ve uzakta üzerlerine doğru gelen ışık fark etmiş. </strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Hemen karşı tarafa sinyal göndererek şu mesajı geçmiş:</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: Red">- Derhal rotanızı 30 derece doğuya çeviriniz!"</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Karşıdan anında cevap gelmiş:</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: Blue">- Sen rotanı 30 derece batıya çevir!" </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Komutan şaşırmış biraz da sinirlenmiş mesajı tekrarlamış:</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: Red">- Rotanı derhal 30 derece doğuya çevir emrediyorum!"</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Karşıdan cevap gelmiş:</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: Blue">- Asıl sen rotanı 30 derece batıya çevireceksin!"</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Komutan öfkeden küp]ere binmiş bir mesaj daha yollamış:</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: Red">- Ben 30 yıllık kaptanım sana son kez emrediyorum rotanı 50 derece batıya çevir!</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Karşıdan gelen cevap yine aynı:</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: Blue">- Sen 30 senelik kaptansan ben de 20 senelik denizciyim sen rotanı 50 derece batıya çevir."</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Komutan o kadar sinirlenmiş ki hemen mürettebata bütün topları ateşe hazır hale getirmelerini emretmiş ve son defa bir mesaj göndermiş:</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: Red">- Burası bir savaş gemisi. derhal rotanı 30 derece batıya çevirmezsen ateşe başlayacağız."</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong>Karşının son cevabıysa şu olmuş:</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: Blue">- Burası da bir deniz feneri... </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: Blue">Rotanı bir an önce 30 derece batıya çevirmezsen birazdan kayalara çarpacaksın!"</span></strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 2515, member: 3"] [FONT=Georgia][SIZE=3][B]Bir savaş gemisi karanlık ve sisli gecede yol aIıyormuş. Derken kaptan köşkündeki komutan tam karşıda ve uzakta üzerlerine doğru gelen ışık fark etmiş. Hemen karşı tarafa sinyal göndererek şu mesajı geçmiş: [COLOR=Red]- Derhal rotanızı 30 derece doğuya çeviriniz!"[/COLOR] Karşıdan anında cevap gelmiş: [COLOR=Blue]- Sen rotanı 30 derece batıya çevir!" [/COLOR] Komutan şaşırmış biraz da sinirlenmiş mesajı tekrarlamış: [COLOR=Red]- Rotanı derhal 30 derece doğuya çevir emrediyorum!"[/COLOR] Karşıdan cevap gelmiş: [COLOR=Blue]- Asıl sen rotanı 30 derece batıya çevireceksin!"[/COLOR] Komutan öfkeden küp]ere binmiş bir mesaj daha yollamış: [COLOR=Red]- Ben 30 yıllık kaptanım sana son kez emrediyorum rotanı 50 derece batıya çevir![/COLOR] Karşıdan gelen cevap yine aynı: [COLOR=Blue]- Sen 30 senelik kaptansan ben de 20 senelik denizciyim sen rotanı 50 derece batıya çevir."[/COLOR] Komutan o kadar sinirlenmiş ki hemen mürettebata bütün topları ateşe hazır hale getirmelerini emretmiş ve son defa bir mesaj göndermiş: [COLOR=Red]- Burası bir savaş gemisi. derhal rotanı 30 derece batıya çevirmezsen ateşe başlayacağız."[/COLOR] Karşının son cevabıysa şu olmuş: [COLOR=Blue]- Burası da bir deniz feneri... Rotanı bir an önce 30 derece batıya çevirmezsen birazdan kayalara çarpacaksın!"[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Rota.
Alt