romoto atrıt hastasıyım

S

selver

Kayıtsız
Misafir
Ben 18 senedır romoto atrıt hastasıyım, bu zamana kadar ıyıdım şimdi bir skıntı içindeyim, bir türlü kendim toparlıyamıyorum düzenli olarak namazımı da kılamıyorum, kuranımı okuyamıyorum ne yapacamı bılmıyorum ne yapmam gerektını bana yazarmısınız cevap beklıyorum iyi günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Selver kardeşim..Romatoid artrit (RA) birden fazla eklemde ağrı, tutukluk, şişlik ve hareket kısıtlılığıyla seyreden kronik bir kas-iskelet sistemi hastalığı.

YA ŞAFİ, ŞİFA SENDEN!Ölüm hariç her derdin ilacını yaratan Allah’ım.
Sağlığımızı Senin rızan için yaşamak ve Sana daha verimli bir kul olabilmek için istiyoruz. Hasta olan, darda olan kardeşlerimize ferahlık ve şifa ver.
Bizlere, sağlığımızın kıymetini bileceğimiz basiret ve feraseti ver. Yalnız Sana kulluk eder, yalnız Sen’den şifa dileriz. Bizleri hidayetinle hidayetlendir Allah’ım.

Selver bey,belkide mevsimlik bir buhran, stress yaşiyor olabilirsiniz..kendinize gelin ve kendinizi biraz zorlasaniz da namazını da kılmaya,
kuranını okumaya çalışın!! şeytanın vesveselerini dinlemezseniz sıkıntınız inşaAllah azalir..

Herkez namaz kılmali namaz dinin direğidir bu dünya geçicidir namaz gerçekten insanı huzurlandırır ,kötü alışkanlıklarından uzak tutar,
Günde 5 defa Rabbin huzuruna çıkan insan, ister-istemez, hayatını bir düzen içine sokar.Stresse,sıkıntıya,dertlenmeye fazla vakit bulamaz...
sırıtık.:,
sağlıkla kal, hoşçakal, kendine ve sevdiklerine iyi davran,sen gönlünü ferah tut, sabrın ödülünü verecektir HAK

duaa..
https://www.islamiforumlar.net/kadin-sagligi/2670-romatoid-artrit-daha-cok-kadinlari-vuruyor.html

Üst Alt