Ramazan da istanbulda olan kızım ile yapilan röportaj(Zaman gazete)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gulanne.jpg

KUZEY AMERIKA; A.Rabia S.

Türk anne ve Kuzey amerikali babanın kızı A.Rabia S. Doğup büyüdüğü Topraklar'da Ramazan'ı geçirmenin çok da kolay olmadığını düşünüyor. Ülkemizdeki manevî iklim özellikle Müslümanların az olduğu uzak diyarlarda pek yakalanamıyor. Bu sebeple Amerikali Müslümanlar kendilerini Ramazan ayında daha sorumlu hissediyor. Özellikle gençler bu ayda aileleriyle daha çok vakit geçirmeye çalışıyor...Müslüman gençler her akşam camiye gidip, beraber iftar yapıyor. Camide teravih namazları kılıp, ilahiler söylüyor.Müslüman Dernekleri (Muslim Association of North Canada) öncülüğünde bir araya gelmek ise Kuzey Amerikali müminler için olmazsa olmazlardan. Burada yapılan sohbetlerde herkes hayat tecrübesini paylaşıyor. Ramazan'ı daha iyi geçirmek ve bayramı güzel karşılamak için fikirler ortaya atılıyor. Böylece bu kutlu ayı Gurbetci Müslümanlar birlik ve beraberlik içinde geçiriyor. ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
anakz.jpg

SEN ile BENi Mutlak OL-AN-A ,Akıtılan GÖZ Yaşı Bağladı SEVDAŞIM..KUTSANMIŞ,MASUMLUK,SAFLAŞMIŞ ARINIMŞLIKLA AN-da...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Selamünaleyküm, Biz de okuyalaım hangi günkü gazetede bu röportaj? Ben aboneyim gazeteye fakat arada bir ancak okurum! Sıkıntıya gelemiyorum. Okumak ve yazmak daraltıyor beni biraz!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamünaleyküm, Biz de okuyalaım hangi günkü gazetede bu röportaj? Ben aboneyim gazeteye fakat arada bir ancak okurum! Sıkıntıya gelemiyorum. Okumak ve yazmak daraltıyor beni biraz!

"Okumak ve yazmak daraltıyor beni biraz! "cddvb..xxzzl..
aman baskanim insan okumaktan yazmaktan daralir mi?
bedenim ile gidemedigim yerleri okuyarak hayal gucum ve ufkum ile gider,gezer dinlenirim..
Yazmak ise benim en buyuk Tutkularimdan biri.. vaktim olsa ki fazla yok ben 24 saat yazabilirdim..
acaba meslegimimi degistirip Yaşar olmak yerine acaba YAZAR mi olsam?::komik..sırıtık.:,

Üst Alt