Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Rahmetinle Affet Beni!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 18955" data-attributes="member: 1043"><p><HR style="BACKGROUND-COLOR: #fff; COLOR: #fff" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message --><!-- <span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: Red">Rahmetinle affet beni!</span></strong></span></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px">Senin affın elbet çoktur,</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Rahmetinle affet beni!</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Yalvarmaya yüzüm yoktur,</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Rahmetinle affet beni!</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px">Gafletteyim ben her zaman,</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Perişanım hâlim yaman,</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Diliyorum senden aman,</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Rahmetinle affet beni!</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px">Hesap soran Kahhâr sensin,</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Ayıp örten Settâr sensin,</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Çok affeden Gaffâr sensin,</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Rahmetinle affet beni!</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px">Gerçek kulluk edemesem,</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Emre uygun gidemesem,</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Farz borcumu ödemesem,</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Rahmetinle affet beni!</span></strong></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Hoca der ki, yansa sîne,</strong></span></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Günah çıksa birkaç bine,</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Ümit kesmem senden yine,</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Rahmetinle affet beni!</span></strong></p><p> --><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: red">Rahmetinle affet beni!</span></strong></span></span></span></span><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"></span></span></p><p> <span style="font-size: 10px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Senin affın elbet çoktur,</span></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Rahmetinle affet beni!</span></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Yalvarmaya yüzüm yoktur,</span></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Rahmetinle affet beni!</span></span></span></strong></span></span></p><p> <span style="font-size: 10px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Gafletteyim ben her zaman,</span></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Perişanım hâlim yaman,</span></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Diliyorum senden aman,</span></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Rahmetinle affet beni!</span></span></span></strong></span></span></p><p> <span style="font-size: 10px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Hesap soran Kahhâr sensin,</span></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Ayıp örten Settâr sensin,</span></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Çok affeden Gaffâr sensin,</span></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Rahmetinle affet beni!</span></span></span></strong></span></span></p><p> <span style="font-size: 10px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Gerçek kulluk edemesem,</span></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Emre uygun gidemesem,</span></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Farz borcumu ödemesem,</span></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Rahmetinle affet beni!</span></span></span></strong></span></span></p><p> <span style="font-size: 10px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><strong><span style="color: blue">Hoca der ki, yansa sîne,</span></strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Günah çıksa birkaç bine,</span></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Ümit kesmem senden yine,</span></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: blue">Rahmetinle affet beni!</span></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"><strong>Alıntı..</strong></span></span></span></span></p><p><!-- / message --></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 18955, member: 1043"] <HR style="BACKGROUND-COLOR: #fff; COLOR: #fff" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message --><!-- [SIZE=3][B][COLOR=Red]Rahmetinle affet beni![/COLOR][/B][/SIZE] [B][SIZE=3]Senin affın elbet çoktur,[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Rahmetinle affet beni![/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Yalvarmaya yüzüm yoktur,[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Rahmetinle affet beni![/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Gafletteyim ben her zaman,[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Perişanım hâlim yaman,[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Diliyorum senden aman,[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Rahmetinle affet beni![/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Hesap soran Kahhâr sensin,[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Ayıp örten Settâr sensin,[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Çok affeden Gaffâr sensin,[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Rahmetinle affet beni![/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Gerçek kulluk edemesem,[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Emre uygun gidemesem,[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Farz borcumu ödemesem,[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Rahmetinle affet beni![/SIZE][/B] [SIZE=3][B]Hoca der ki, yansa sîne,[/B][/SIZE] [B][SIZE=3]Günah çıksa birkaç bine,[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Ümit kesmem senden yine,[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Rahmetinle affet beni![/SIZE][/B] -->[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black][SIZE=3][B][COLOR=red]Rahmetinle affet beni![/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=2][COLOR=black] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Senin affın elbet çoktur,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Rahmetinle affet beni![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Yalvarmaya yüzüm yoktur,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Rahmetinle affet beni![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Gafletteyim ben her zaman,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Perişanım hâlim yaman,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Diliyorum senden aman,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Rahmetinle affet beni![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Hesap soran Kahhâr sensin,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Ayıp örten Settâr sensin,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Çok affeden Gaffâr sensin,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Rahmetinle affet beni![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Gerçek kulluk edemesem,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Emre uygun gidemesem,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Farz borcumu ödemesem,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Rahmetinle affet beni![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [SIZE=2][FONT=Arial][B][COLOR=blue]Hoca der ki, yansa sîne,[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Günah çıksa birkaç bine,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Ümit kesmem senden yine,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=blue]Rahmetinle affet beni![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [/COLOR][/SIZE] [FONT=Arial][SIZE=2][SIZE=3][COLOR=blue][B]Alıntı..[/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT] <!-- / message --> [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Rahmetinle Affet Beni!
Alt