Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Öykü-Hikaye-Kıssadan hisse
Rahmet mi, Azap mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 21123" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Genç veli ölüm döşeğinde ömrünün son dakikalarını yaşamaktadır. Hayatını hep ahirete göre yaşayan bir ailenin ferdi olduğu için ölüm korkusuna dayanıklıdır.</span></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><em><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: green">Ve babası da öyle bir evlada hakkıyla baba olmuş bir başka Hak dostudur. Baba oğula sorar: ''Evladım! Ahirette ne ile karşılaşmayı bekliyorsun?''</span></span></span></em></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><em><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: green">Sorudaki ima genç veliye tebessüm ettirir.</span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><em><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: green">Yani baba sormaktadır:''Acaba bahtına ne çıkacak? Rahmet mi azap mı?''</span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><em><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: green">Ölüm yolcusu oğlu nefeslerinden birini daha aldıktan sonra cevap verir:''Babacığım eğer öteki taraftaki durumuma annem karar verseydi acaba ne yapardı?''</span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><em><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: green">Baba hiç duraksamadan: ''Evladım annedir o şefkatlidir. Günahına sevabına bakmadan seni Cennet'in Firdevs'ine indirirdi.</span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><em><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: green">Ve bu cevap genç velinin dünya yaşamındaki son tebessümüne neden olur. Gözleri önce yaşarır sonra ümitle güvenle parlar ve babasına döner:</span></span></span></em></span></p><p><span style="font-size: 10px"></span></p><p> <span style="font-size: 10px"></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><em><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: green">''Ey babam! Benim Rabbim bana annemden daha şefkatlidir.''</span></span></span></em></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><em><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: green">Baş sağa düşer dudaklar kapanır.</span></span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><em><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: green">Dünya bir atlama tahtası olur Firdevs'e doğru..</span></span></span></em></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><em><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Alıntı..</span></span></span></em></p><p></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 21123, member: 1043"] [CENTER][I][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=green]Genç veli ölüm döşeğinde ömrünün son dakikalarını yaşamaktadır. Hayatını hep ahirete göre yaşayan bir ailenin ferdi olduğu için ölüm korkusuna dayanıklıdır.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/I] [SIZE=2][I][SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=green]Ve babası da öyle bir evlada hakkıyla baba olmuş bir başka Hak dostudur. Baba oğula sorar: ''Evladım! Ahirette ne ile karşılaşmayı bekliyorsun?''[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/SIZE][/CENTER] [COLOR=green] [/COLOR] [CENTER][SIZE=2][I][SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=green]Sorudaki ima genç veliye tebessüm ettirir.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=green]Yani baba sormaktadır:''Acaba bahtına ne çıkacak? Rahmet mi azap mı?''[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=green]Ölüm yolcusu oğlu nefeslerinden birini daha aldıktan sonra cevap verir:''Babacığım eğer öteki taraftaki durumuma annem karar verseydi acaba ne yapardı?''[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=green]Baba hiç duraksamadan: ''Evladım annedir o şefkatlidir. Günahına sevabına bakmadan seni Cennet'in Firdevs'ine indirirdi.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=green]Ve bu cevap genç velinin dünya yaşamındaki son tebessümüne neden olur. Gözleri önce yaşarır sonra ümitle güvenle parlar ve babasına döner:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/SIZE][/CENTER][SIZE=2] [COLOR=green] [/COLOR] [CENTER][I][SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=green]''Ey babam! Benim Rabbim bana annemden daha şefkatlidir.''[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=green]Baş sağa düşer dudaklar kapanır.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/CENTER] [COLOR=green] [/COLOR] [CENTER][I][SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=green]Dünya bir atlama tahtası olur Firdevs'e doğru..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][FONT=Trebuchet MS][SIZE=3][COLOR=green]Alıntı..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER] [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Öykü-Hikaye-Kıssadan hisse
Rahmet mi, Azap mı?
Alt