Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Rabbimize hamdü senalar olsun
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mehmet1943" data-source="post: 48120" data-attributes="member: 2023"><p>DUA (2)</p><p> </p><p>ALLÂHIM,Hz.Muhammed Aleyhisselam ve O'nun hanedan ve yararına olan Selâm'ın,yarattıkların sayısınca,hoşnutluğun nispetinde,arşın ağırlığınca,kelimelerin mürekkebi miktarınca olsun.</p><p>Allâh'hım,bizleri sana tevekkül edip gönül bağlayanlardan eyle.Bizler fakir kullarız,sen bizi zengin kıl.Bizler zayıflarız,sen bizi kuvvetlendir.Bizler günahkârız,sen bizi bağışla.Bizi razı olduğun Din üzere sabit kıl.</p><p>ALLÂHIM, dünyada ibadet etme imkânını; günahlardan kaçma şuurunu ;ahirette ise Cennetini,Cemalini görmeyi ve azabından selâmette kalmayı diliyorum.</p><p>Ey her garibin sahibi,benim hem dünyada,hem ahirette dert ortağım sensin.</p><p>Canımı müslüman olduğun halde al,islah eyle.Dert ve şikayetlerin son durağı,isteklerin gayesi de sensin.</p><p>Sen,şu isteklinin gözyaşına merhamet et.Rabbim sen yegane sahip iken,ben kime sığınayım.</p><p>ALLÂHIM,bize razı olduğun şeyleri yapmayı nasip et.Sana olan ibâdetlerimiz ile bizleri diri eyle.</p><p>Rabbim,duamı red etme,beni kendi güç ve kudretime terk etme , âcizliğime merhamet et.Fakirlik ve perişanlığıma acı, bize lâyık olduğumuz şekilde muamele et.</p><p>Yüzümüzü senden başkasına secde etmekten koruduğun gibi,ellerimizi de senden başkasına açmaktan koru.</p><p>ALLÂHIM,salât ve selâm (Es-selâmu aleyke eyyühen Nebiyyü) efendimiz Hazreti Muhammed Aleyhisselâm'a ve O'nun âl ve ashabına olsun.Öyle bir salât ki,bizi her türlü korku,belâ ve benzeri şeylerden korusun,kurtarsın.Bizi bütün ayıp ve kusurlardan,günah ve isyanlardan,temizlesin ve bütün günahlarımızın affedilmesine sebep olsun. ÂMİN..</p><p>(ALINTI)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet1943, post: 48120, member: 2023"] DUA (2) ALLÂHIM,Hz.Muhammed Aleyhisselam ve O'nun hanedan ve yararına olan Selâm'ın,yarattıkların sayısınca,hoşnutluğun nispetinde,arşın ağırlığınca,kelimelerin mürekkebi miktarınca olsun. Allâh'hım,bizleri sana tevekkül edip gönül bağlayanlardan eyle.Bizler fakir kullarız,sen bizi zengin kıl.Bizler zayıflarız,sen bizi kuvvetlendir.Bizler günahkârız,sen bizi bağışla.Bizi razı olduğun Din üzere sabit kıl. ALLÂHIM, dünyada ibadet etme imkânını; günahlardan kaçma şuurunu ;ahirette ise Cennetini,Cemalini görmeyi ve azabından selâmette kalmayı diliyorum. Ey her garibin sahibi,benim hem dünyada,hem ahirette dert ortağım sensin. Canımı müslüman olduğun halde al,islah eyle.Dert ve şikayetlerin son durağı,isteklerin gayesi de sensin. Sen,şu isteklinin gözyaşına merhamet et.Rabbim sen yegane sahip iken,ben kime sığınayım. ALLÂHIM,bize razı olduğun şeyleri yapmayı nasip et.Sana olan ibâdetlerimiz ile bizleri diri eyle. Rabbim,duamı red etme,beni kendi güç ve kudretime terk etme , âcizliğime merhamet et.Fakirlik ve perişanlığıma acı, bize lâyık olduğumuz şekilde muamele et. Yüzümüzü senden başkasına secde etmekten koruduğun gibi,ellerimizi de senden başkasına açmaktan koru. ALLÂHIM,salât ve selâm (Es-selâmu aleyke eyyühen Nebiyyü) efendimiz Hazreti Muhammed Aleyhisselâm'a ve O'nun âl ve ashabına olsun.Öyle bir salât ki,bizi her türlü korku,belâ ve benzeri şeylerden korusun,kurtarsın.Bizi bütün ayıp ve kusurlardan,günah ve isyanlardan,temizlesin ve bütün günahlarımızın affedilmesine sebep olsun. ÂMİN.. (ALINTI) [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Rabbimize hamdü senalar olsun
Alt