Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Rabbim!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="YaRaLiyiM" data-source="post: 15142" data-attributes="member: 767"><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"> </span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="font-family: 'Georgia'">Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim! </span></em></strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Ben bir hiçtim,beni Sen Kudretinle yarattın. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Bana Sen vucüt verdin,hayat verdin,ruh verdin. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Bunları Sen bağışlamasaydın eğer,hiç kimse beni hiçlikten ve yokluktan çıkarıp bu dünyaya göndermezdi. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Ben bir anne ve babadan doğdum.ama ben dünyaya gözümü açmadan önce,onlar da nasıl bir bebek beklediklerini bilmiyorlardı. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Bana Sen kendi dilediğin gibi bir süret verdin. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Bana dünyada hiç kimseye vermediğin bir sima verdin. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Alemlerin Rabbi benim yüzümde,sadece bana ait bir eserini nasıl işlemiş,göreyim ve göstereyim diye. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Bana göz verdin,Senin eserlerini göreyim diye. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Bana kulak verdin,Senin yarattıklarının Seni nasıl zikrediyor işiteyim diye. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Bana akıl verdin,Seni bulayım diye. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Bana dil verdin,Seni zikredeyim diye. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Bana kalp verdin,Seni seveyim diye. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Dünya ve ahiretin bütün nimetlerini önüme serdin ve bana bir arzu verdin"Senden isteyeyim diye" </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Vermek istedin.çünki vermek Senin şanındandır. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Onun için bana istemeyi öğrettin. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Aldığım her nefes Senin Rahmetindendir Ya Rabbi. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Eriştiğim her nimet Senin ihsanındandır Ya Rabbi. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Neşem,sevinçim,mutluluk ve huzurum hep Sendendir Ya Rabbi. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Senin gizli açık nimetlerinin sayısını bilemem,hayal bile edemem.bilsem de saymakla bitiremem Ya Rabbi. </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">Yalnız üzerimdeki en büyük nimetini bilirim: </span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'">"Bana şükretmeyi öğreten de Sensin Ya Rabbi"</span></strong></em></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #555555"><span style="font-family: 'verdana'"></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YaRaLiyiM, post: 15142, member: 767"] [COLOR=#000000][COLOR=#555555][FONT=verdana][B][SIZE=4][/SIZE][/B] [SIZE=4][/SIZE][SIZE=4][B][I][FONT=Georgia]Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim! [/FONT][/I][/B] [I][B][FONT=Georgia]Ben bir hiçtim,beni Sen Kudretinle yarattın. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Bana Sen vucüt verdin,hayat verdin,ruh verdin. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Bunları Sen bağışlamasaydın eğer,hiç kimse beni hiçlikten ve yokluktan çıkarıp bu dünyaya göndermezdi. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Ben bir anne ve babadan doğdum.ama ben dünyaya gözümü açmadan önce,onlar da nasıl bir bebek beklediklerini bilmiyorlardı. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Bana Sen kendi dilediğin gibi bir süret verdin. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Bana dünyada hiç kimseye vermediğin bir sima verdin. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Alemlerin Rabbi benim yüzümde,sadece bana ait bir eserini nasıl işlemiş,göreyim ve göstereyim diye. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Bana göz verdin,Senin eserlerini göreyim diye. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Bana kulak verdin,Senin yarattıklarının Seni nasıl zikrediyor işiteyim diye. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Bana akıl verdin,Seni bulayım diye. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Bana dil verdin,Seni zikredeyim diye. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Bana kalp verdin,Seni seveyim diye. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Dünya ve ahiretin bütün nimetlerini önüme serdin ve bana bir arzu verdin"Senden isteyeyim diye" [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Vermek istedin.çünki vermek Senin şanındandır. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Onun için bana istemeyi öğrettin. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Aldığım her nefes Senin Rahmetindendir Ya Rabbi. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Eriştiğim her nimet Senin ihsanındandır Ya Rabbi. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Neşem,sevinçim,mutluluk ve huzurum hep Sendendir Ya Rabbi. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Senin gizli açık nimetlerinin sayısını bilemem,hayal bile edemem.bilsem de saymakla bitiremem Ya Rabbi. [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]Yalnız üzerimdeki en büyük nimetini bilirim: [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia]"Bana şükretmeyi öğreten de Sensin Ya Rabbi"[/FONT][/B][/I][/SIZE] [/FONT][/COLOR][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Rabbim!
Alt