Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
rabbim beni affetsin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 66451" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Aleykum selam Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"ayrı eve taşınması gerekiyor "</span></p><p><span style="color: Black">Kardesim Siz ruya gorup benden yorumunu sordunuz..Ben de Allah RIZASI icin yorumlamaya calistim..Bence annenizin ayrı eve taşınması icin acele karar vermeyin..</span></p><p><span style="color: Black">ne olursa olsun O sizin anneniz.. sadece kendi ahirettinizi kurtarmayi dusunmeyin..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah’tan yardım dileyin. Şüphe yok ki, Allah sabredenlerle beraberdir."</span></p><p><span style="color: Black">BAKARA - 153 </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"Gördüğünüz rüya manevi açıdan daha yüksek bir iç huzura daha üst bir mertebeye ulaşmak istediğinizi ancak bu isteğinize ulaşmak için </span></p><p><span style="color: Black">hatalı bir yöntem kullandığınızı veya isyan ve teslimiyette Sabir ve sukurde eksikligi veya başladığınız yola devam etmediğinizi yarım bıraktığınızı simgelemektedir.</span></p><p><span style="color: Black">Dini bir eksikligin alamettidir.. belki de tessetur kim bilir Allahu alem.. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Rüyada ölmüş birine su vermek görmek;tanıdığınız yakın birine çok fazla ihtiyaç duyduğu bir zamanda büyük bir iyilik yapacağınızı ve </span></p><p><span style="color: Black">bundan sevap kazanacağınızı simgelemektedir...kim bilir belki de anneannemiz sizden bir sey yapmanizi istiyor..</span></p><p><span style="color: Black">susuzlugunu .istirabini dindirmeniz icin sizden bir sey bekliyor olabilir seklindede yorumlanir.."</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Sizin icin kendi evladiniz ne kadar kiymetli ise rah. anneanneniz icinde kendi KIZI yani anneniz degerli...</span></p><p><span style="color: Black">simdi ruyanizi cozdum.. sizden KIZINA sahip cikmanizi istiyordu..</span></p><p><span style="color: Black">bazen imtihan icinde imtihanimiz ile imtihan ediliriz de imtihani fark etmeyiz.. Nerden biliyorsunuz ki bu sefer anneniz, ve Sabriniz ile imtihan edilmediginizi...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">kendim koruyucu anneyim hem de evladligim var.. dun oyle bir imtihana Rabbim Tabii tuttu ki..</span></p><p><span style="color: Black">YaRabbi!!Yarrabbi!yüregim Yandı tutuştu.. bir an da 10 sene yaşlandigimi hissettim! imtihan icinde kendim ile imtihan edildigimi fark ettim..</span></p><p><span style="color: Black">Hamd olsun..ins.. her 3 tarafi da fazla KIRMADAN,incitmeden KUL HAKKINA girmeden sag selamet ile ciktik!!</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Kardesim annenizin evinizden taşınmasıni israr ile isteyip onu ordan cikartirsaniz bir anda hepiniz maddi, manevi kaybedersiniz kim kazanir biliyormusunuz ?şeytan...</span></p><p><span style="color: Black">Ben size Allah icin dogru ve yanlisi soyledim gerisi Size kalmis..istediginiz karari verebilirsiniz ama Adalet, durustluk, merhamet ve Vicdaninizi da katma deger yaparak!!</span></p><p><span style="color: Black">hesabinizi yapin.. ins. dogru karari vermeniz icin Size Duaci olacagim!! Hayirli gunler..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p> <span style="color: Black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 66451, member: 1049"] [COLOR="Black"]Aleykum selam Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. "ayrı eve taşınması gerekiyor " Kardesim Siz ruya gorup benden yorumunu sordunuz..Ben de Allah RIZASI icin yorumlamaya calistim..Bence annenizin ayrı eve taşınması icin acele karar vermeyin.. ne olursa olsun O sizin anneniz.. sadece kendi ahirettinizi kurtarmayi dusunmeyin.. "Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah’tan yardım dileyin. Şüphe yok ki, Allah sabredenlerle beraberdir." BAKARA - 153 "Gördüğünüz rüya manevi açıdan daha yüksek bir iç huzura daha üst bir mertebeye ulaşmak istediğinizi ancak bu isteğinize ulaşmak için hatalı bir yöntem kullandığınızı veya isyan ve teslimiyette Sabir ve sukurde eksikligi veya başladığınız yola devam etmediğinizi yarım bıraktığınızı simgelemektedir. Dini bir eksikligin alamettidir.. belki de tessetur kim bilir Allahu alem.. Rüyada ölmüş birine su vermek görmek;tanıdığınız yakın birine çok fazla ihtiyaç duyduğu bir zamanda büyük bir iyilik yapacağınızı ve bundan sevap kazanacağınızı simgelemektedir...kim bilir belki de anneannemiz sizden bir sey yapmanizi istiyor.. susuzlugunu .istirabini dindirmeniz icin sizden bir sey bekliyor olabilir seklindede yorumlanir.." Sizin icin kendi evladiniz ne kadar kiymetli ise rah. anneanneniz icinde kendi KIZI yani anneniz degerli... simdi ruyanizi cozdum.. sizden KIZINA sahip cikmanizi istiyordu.. bazen imtihan icinde imtihanimiz ile imtihan ediliriz de imtihani fark etmeyiz.. Nerden biliyorsunuz ki bu sefer anneniz, ve Sabriniz ile imtihan edilmediginizi... kendim koruyucu anneyim hem de evladligim var.. dun oyle bir imtihana Rabbim Tabii tuttu ki.. YaRabbi!!Yarrabbi!yüregim Yandı tutuştu.. bir an da 10 sene yaşlandigimi hissettim! imtihan icinde kendim ile imtihan edildigimi fark ettim.. Hamd olsun..ins.. her 3 tarafi da fazla KIRMADAN,incitmeden KUL HAKKINA girmeden sag selamet ile ciktik!! Kardesim annenizin evinizden taşınmasıni israr ile isteyip onu ordan cikartirsaniz bir anda hepiniz maddi, manevi kaybedersiniz kim kazanir biliyormusunuz ?şeytan... Ben size Allah icin dogru ve yanlisi soyledim gerisi Size kalmis..istediginiz karari verebilirsiniz ama Adalet, durustluk, merhamet ve Vicdaninizi da katma deger yaparak!! hesabinizi yapin.. ins. dogru karari vermeniz icin Size Duaci olacagim!! Hayirli gunler.. [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
rabbim beni affetsin
Alt