Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
rabbim beni affetsin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nurani" data-source="post: 66444" data-attributes="member: 4826"><p>selamünaleyküm...rabbim her daim yanınızda olsun inşallah...ve bizleri biran bile olun nefsimizle başbaşa bırakmasın...ben nurani...rüyamı yorumladığınız için allah razı olsun...hayattan herkes şikayet eder mutsuzdurlar hep ya da sadece dil ucuyla derler bugüne de şükürler olsun diye...ben yaşadıklarıma isyan etmedim hiç dedim ki rabbimin bir bildiği var ki ben bunları yaşıyorum,cenneti kazanmak kolay değil dedim...,buymuş hayırlı olan dedim,olması gerekeni yaşıyorum dedim,ama ben de beşeriyim tabi ki isyan dönemlerim oldu ama rabbim beni hiç yalnız bırakmadı sadce ben ona asla layıkıyla kulluk edemedim ibadet edemedim çabaladım çabalıyorum beni bağışlaması ve ihlasa ermiş muhlis kullarından etmesi için yalvarıyorum...ama bu sıralar biraz fazla bunaldım ve ibadetimi çok aksattım..bu rğyalar ondan kaynaklandı biliyorum...inşallah yine rabbimin izniyle toparlanırım...oğlumu 18 yaşındaydı 4 yıl oldu kaybettim ama hiç isyan etmedim hayırlısı budur dedim,yokluk beni çok yordu herşeye rağmen inancımı kaybetmemek için allaha sığındım,şimdi kızım diş hekimliği okuyor izmirde ama sonunu getiremeyeceğim belki de okutamıycam masraflarını karşılayamıyorum onca açlık yokluk çaresizlik bunun için mi diye üzülüyorum,oğlum öldükten sonra kanser oldum tedavim bitmeden acil by pass oldum 5 ay sonrasında bir ameliyat daha...küçüçk oğlum epilepsi oldu konuşmayı bıraktı özel eğitim aldı şimdi elhamdülillah iyi herşeye rağmen yaşıyoruz babalarından boşanalı 6 yıl olacak 3 çocuğumuda alarak boşandım...şizofrendi...felçliydim ayrıldığımızda hemde dayaktan...açlık yokluk çaresizlik...bugüne bçyle geldim...doğru yolu buldum tesettüre girdim herşey çok iyi gidiyordu...annem yanıma geldi annemdir dedim ama inançsız tamamen dğnya sevdalısı zorlayamam onu anlattıklarımı bile dinlemiyor benden midesi bulanıyor namazımı baiörtümü istemiyor,,kuran okumama sohbet etmeme müsaadesi yok,isyanım bundandır ençok...yüreğim yangınlarda...ayrı eve taşınması gerekiyor yoksa ahiretimi kaybedicem ama o giderse ben artık çalışamıyorum kızımı okutamam,kalırsa cehennem ateşine girmeme sebep olacak...bundandır canımdaki yangın...dualarınızı benden eksik etmeyin...rabbim siznle olsun inşallah...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurani, post: 66444, member: 4826"] selamünaleyküm...rabbim her daim yanınızda olsun inşallah...ve bizleri biran bile olun nefsimizle başbaşa bırakmasın...ben nurani...rüyamı yorumladığınız için allah razı olsun...hayattan herkes şikayet eder mutsuzdurlar hep ya da sadece dil ucuyla derler bugüne de şükürler olsun diye...ben yaşadıklarıma isyan etmedim hiç dedim ki rabbimin bir bildiği var ki ben bunları yaşıyorum,cenneti kazanmak kolay değil dedim...,buymuş hayırlı olan dedim,olması gerekeni yaşıyorum dedim,ama ben de beşeriyim tabi ki isyan dönemlerim oldu ama rabbim beni hiç yalnız bırakmadı sadce ben ona asla layıkıyla kulluk edemedim ibadet edemedim çabaladım çabalıyorum beni bağışlaması ve ihlasa ermiş muhlis kullarından etmesi için yalvarıyorum...ama bu sıralar biraz fazla bunaldım ve ibadetimi çok aksattım..bu rğyalar ondan kaynaklandı biliyorum...inşallah yine rabbimin izniyle toparlanırım...oğlumu 18 yaşındaydı 4 yıl oldu kaybettim ama hiç isyan etmedim hayırlısı budur dedim,yokluk beni çok yordu herşeye rağmen inancımı kaybetmemek için allaha sığındım,şimdi kızım diş hekimliği okuyor izmirde ama sonunu getiremeyeceğim belki de okutamıycam masraflarını karşılayamıyorum onca açlık yokluk çaresizlik bunun için mi diye üzülüyorum,oğlum öldükten sonra kanser oldum tedavim bitmeden acil by pass oldum 5 ay sonrasında bir ameliyat daha...küçüçk oğlum epilepsi oldu konuşmayı bıraktı özel eğitim aldı şimdi elhamdülillah iyi herşeye rağmen yaşıyoruz babalarından boşanalı 6 yıl olacak 3 çocuğumuda alarak boşandım...şizofrendi...felçliydim ayrıldığımızda hemde dayaktan...açlık yokluk çaresizlik...bugüne bçyle geldim...doğru yolu buldum tesettüre girdim herşey çok iyi gidiyordu...annem yanıma geldi annemdir dedim ama inançsız tamamen dğnya sevdalısı zorlayamam onu anlattıklarımı bile dinlemiyor benden midesi bulanıyor namazımı baiörtümü istemiyor,,kuran okumama sohbet etmeme müsaadesi yok,isyanım bundandır ençok...yüreğim yangınlarda...ayrı eve taşınması gerekiyor yoksa ahiretimi kaybedicem ama o giderse ben artık çalışamıyorum kızımı okutamam,kalırsa cehennem ateşine girmeme sebep olacak...bundandır canımdaki yangın...dualarınızı benden eksik etmeyin...rabbim siznle olsun inşallah... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
rabbim beni affetsin
Alt