Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Puslu bir eylül sonu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 38630" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Puslu bir eylül sonu;</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Duygularım kucak açmış,Ve özlem var ruhumda</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Güneşe ve sana dair..</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Patika yollardan ve toz duman içinde</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Sana gelmek istiyorum hazana inat,</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Gökkuşağının tüm renkleriyle..</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Mistik gecelerde koptu gönlümün feryadı..</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Sana ve yalnızlığa dair şarkılar söyledi her dem;Hiç durmadan..</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Tükendim bu zaman boşluğunda</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Ruhum özler oldu ruhunu</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Vazgeçmek istemedim hiçbir zaman</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Yollar göründü hep ayrılığa dair..</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Beklesek binbir ümitle</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Kış bitip baharla beraber,zaman ve mekan bulurmu acep</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Bu yüreklerdeki.??</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Yorgun argın mı kalır yoksa eyy yarr ,boynundaki sevda yükü?</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Yolların sonu ayrılığamı çıkacak yine??</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Yoksa buraya kadarmı sevdanın hükmü??</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Yağmurun ,karın ,soğuğun ortasındayım bu gün..</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Eski dostlar kadar mütevazi ruhum nasıl bekliyor seni??</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Ya uyanmak ,yada hayra yormak istiyorum bu rüyayı..</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Yada söylenilesi ne varsa söylemek en güzeli..</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Ne edebi cümleler kurabiliyorum;</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Nede mistik bir yanım var.</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Yüreğim derin,</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Derdim yüreğimdende derin..</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Yoktur;</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Onuda bilirim bunlardan haberin..</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Beylik laflar yakışmaz inan dudağıma;</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Gönül ne söylerse onlar dökülür lisana..</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Ayrılığın neşter vurdu yaram üstüne;</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Kanar gönlüm</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>-Neredesin ey ruhumun mehtabı?</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Toplama şiirler derledim sana gönlümde,</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Karanlık bir gecede,figanım karıştı sevdama..</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Çöllerini ıslatmak istedim göz yaşlarımla..</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>-Eyy gönlümdeki umutsuz hüzün;</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Ne zaman bitecek feryadın??</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Ve işte geldim gidiyorum..</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><em>Yüreğimde onca keder biriktirdim sana ve güneşe dair.</em></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 38630, member: 1043"] [CENTER][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Magenta][I]Puslu bir eylül sonu;[/I] [I]Duygularım kucak açmış,Ve özlem var ruhumda[/I] [I]Güneşe ve sana dair..[/I] [I]Patika yollardan ve toz duman içinde[/I] [I]Sana gelmek istiyorum hazana inat,[/I] [I]Gökkuşağının tüm renkleriyle..[/I] [I]Mistik gecelerde koptu gönlümün feryadı..[/I] [I]Sana ve yalnızlığa dair şarkılar söyledi her dem;Hiç durmadan..[/I] [I]Tükendim bu zaman boşluğunda[/I] [I]Ruhum özler oldu ruhunu[/I] [I]Vazgeçmek istemedim hiçbir zaman[/I] [I]Yollar göründü hep ayrılığa dair..[/I] [I]Beklesek binbir ümitle[/I] [I]Kış bitip baharla beraber,zaman ve mekan bulurmu acep[/I] [I]Bu yüreklerdeki.??[/I] [I]Yorgun argın mı kalır yoksa eyy yarr ,boynundaki sevda yükü?[/I] [I]Yolların sonu ayrılığamı çıkacak yine??[/I] [I]Yoksa buraya kadarmı sevdanın hükmü??[/I] [I]Yağmurun ,karın ,soğuğun ortasındayım bu gün..[/I] [I]Eski dostlar kadar mütevazi ruhum nasıl bekliyor seni??[/I] [I]Ya uyanmak ,yada hayra yormak istiyorum bu rüyayı..[/I] [I]Yada söylenilesi ne varsa söylemek en güzeli..[/I] [I]Ne edebi cümleler kurabiliyorum;[/I] [I]Nede mistik bir yanım var.[/I] [I]Yüreğim derin,[/I] [I]Derdim yüreğimdende derin..[/I] [I]Yoktur;[/I] [I]Onuda bilirim bunlardan haberin..[/I] [I]Beylik laflar yakışmaz inan dudağıma;[/I] [I]Gönül ne söylerse onlar dökülür lisana..[/I] [I]Ayrılığın neşter vurdu yaram üstüne;[/I] [I]Kanar gönlüm[/I] [I]-Neredesin ey ruhumun mehtabı?[/I] [I]Toplama şiirler derledim sana gönlümde,[/I] [I]Karanlık bir gecede,figanım karıştı sevdama..[/I] [I]Çöllerini ıslatmak istedim göz yaşlarımla..[/I] [I]-Eyy gönlümdeki umutsuz hüzün;[/I] [I]Ne zaman bitecek feryadın??[/I] [I]Ve işte geldim gidiyorum..[/I] [I]Yüreğimde onca keder biriktirdim sana ve güneşe dair.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Puslu bir eylül sonu
Alt