Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Psikolojik sorunlarınızı halletmeden evlenmeyin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huzur Yolcusu" data-source="post: 90821" data-attributes="member: 6609"><p><span style="color: red"><span style="color: red">Devletin bu yönde bir şey yapacağını sanmam, kaldı ki yapsa bile emin ol bu saydığınız şeylerin önüne geçebilecek durumda olamaz. Olması gerekir ama olamaz. </span></span></p><p><span style="color: red"><span style="color: red"></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="color: red">Ayrıca; akıl sağlığı yerinde olmayan bir insan şu insanın başını yakmayayım diye düşünmez diyorsun. Burada ki konu başlığı ile senin anlatmaya çalıştığın şey çok farklı sen resmen akıl sağlığını kaybetmiş birinden bahsediyorsun. Oysa ki; burada anlatılmak istenen şey psikolojik sorunlarını halletmeden evlenmeyin. </span></span></p><p><span style="color: red"><span style="color: red"></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="color: red">Kendimden örnek veriyim; ben şu anda depresyon öfke patlamaları vs. tedavi gören bir insanım bu şartlarda benim evlenmem ne kadar mantıklı olabilir. Evlendiğim insanı öldürecek miyim zarar mı vereceğim, hayır ama dikkatli ve sağlıklı düşünemedikten sonra evlenmek sonunda yıkılması muhmetel bir yuva anlamına gelmez mi?</span></span></p><p><span style="color: red"><span style="color: red"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huzur Yolcusu, post: 90821, member: 6609"] [COLOR="red"][COLOR="red"]Devletin bu yönde bir şey yapacağını sanmam, kaldı ki yapsa bile emin ol bu saydığınız şeylerin önüne geçebilecek durumda olamaz. Olması gerekir ama olamaz. Ayrıca; akıl sağlığı yerinde olmayan bir insan şu insanın başını yakmayayım diye düşünmez diyorsun. Burada ki konu başlığı ile senin anlatmaya çalıştığın şey çok farklı sen resmen akıl sağlığını kaybetmiş birinden bahsediyorsun. Oysa ki; burada anlatılmak istenen şey psikolojik sorunlarını halletmeden evlenmeyin. Kendimden örnek veriyim; ben şu anda depresyon öfke patlamaları vs. tedavi gören bir insanım bu şartlarda benim evlenmem ne kadar mantıklı olabilir. Evlendiğim insanı öldürecek miyim zarar mı vereceğim, hayır ama dikkatli ve sağlıklı düşünemedikten sonra evlenmek sonunda yıkılması muhmetel bir yuva anlamına gelmez mi? [/COLOR][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Psikolojik sorunlarınızı halletmeden evlenmeyin
Alt