Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Psikolojik sorunlarınızı halletmeden evlenmeyin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 90803" data-attributes="member: 6530"><p>Hayatınızın merkezine koyduğunuz şey sizi vezir de edebilir, lezir de... Bu yüzden hayatınızın merkezine bir şey/birini koymadan önce enine boyuna düşünmekte kendi namınıza fayda var... </p><p><strong>EvvelAllah kendi hayatımda bir karar verirken; neyin doğru, neyin yanlış olduğuna karar verecek akla ve tecrübeye sahibim!!</strong></p><p></p><p>Mevzu senin eşin ne yapar, benim eşim ne yapar meselesi değil.<strong> Mevzunun bu olmadığını ben de biliyorum, olayı kişiselleştirip, ben getirmedim eş konusuna farkındaysan!</strong></p><p></p><p>Kendilerini yeterince koruyamadıkları, koruyacak kararlar alamadıkları için ya da her şeyin düzeleceğine olan inançları yüzünden ölüyorlar... Öfkesini kontrol edemeyip adam öldüren biri, akıl hastası değilse bile karakteri zayıf, adi, aşağılık biridir. </p><p><strong>tamam burada hemfikiriz...</strong></p><p></p><p>Benim anlatmak istediğim şudur;<strong> kişilerin el ele psikoloğa gitmeden önce, </strong><strong><span style="color: Red">insanın kendisi </span></strong>"evlilik "gibi önemli bir adım atmadan kendisini, kendi akıl sağlığını gözden geçirmelidir...</p><p></p><p><strong><span style="color: red">Maddi manevi her anlamda kendini hazır hissetmeli..</span></strong></p><p><strong><span style="color: red"></span></strong></p><p><strong><span style="color: red">Ruhen, bedenen, aklen, vicdanen, her anlamda hazır olmalı kişi....</span></strong></p><p></p><p>Senin söylediğine şu anlamda katılabilirim,</p><p>hani her ailenin bir aile hekimi var ya, işte onun gibi her aileye bir psikolog verilebilir mesela, böyle bir uygulama olsa güzel olur...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 90803, member: 6530"] Hayatınızın merkezine koyduğunuz şey sizi vezir de edebilir, lezir de... Bu yüzden hayatınızın merkezine bir şey/birini koymadan önce enine boyuna düşünmekte kendi namınıza fayda var... [B]EvvelAllah kendi hayatımda bir karar verirken; neyin doğru, neyin yanlış olduğuna karar verecek akla ve tecrübeye sahibim!![/B] Mevzu senin eşin ne yapar, benim eşim ne yapar meselesi değil.[B] Mevzunun bu olmadığını ben de biliyorum, olayı kişiselleştirip, ben getirmedim eş konusuna farkındaysan![/B] Kendilerini yeterince koruyamadıkları, koruyacak kararlar alamadıkları için ya da her şeyin düzeleceğine olan inançları yüzünden ölüyorlar... Öfkesini kontrol edemeyip adam öldüren biri, akıl hastası değilse bile karakteri zayıf, adi, aşağılık biridir. [B]tamam burada hemfikiriz...[/B] Benim anlatmak istediğim şudur;[B] kişilerin el ele psikoloğa gitmeden önce, [/B][B][COLOR="Red"]insanın kendisi [/COLOR][/B]"evlilik "gibi önemli bir adım atmadan kendisini, kendi akıl sağlığını gözden geçirmelidir... [B][COLOR="red"]Maddi manevi her anlamda kendini hazır hissetmeli.. Ruhen, bedenen, aklen, vicdanen, her anlamda hazır olmalı kişi....[/COLOR][/B] Senin söylediğine şu anlamda katılabilirim, hani her ailenin bir aile hekimi var ya, işte onun gibi her aileye bir psikolog verilebilir mesela, böyle bir uygulama olsa güzel olur... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Psikolojik sorunlarınızı halletmeden evlenmeyin
Alt