Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Profiterol Yapmanın Püf Noktaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 10713" data-attributes="member: 376"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"><strong>Tencereye koyduğunuz yağlı su kaynayınca unu ekleyip tahta kaşıkla çok hızlı bir şekilde karıştırmak gereklidir.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"><strong> Pişen hamur iyice soğutulmalıdır.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"><strong> Hamura yumurtalar tek tek ilave edilmelidir.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"><strong> Her yumurta mikserin düşük devri ile hamura yedirildikten sonra diğer yumurta eklenmelidir.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"><strong> Profiteroller pişerken fırının kapağı asla açılmamalıdır, yoksa anında söner ve kabarmazlar.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"><strong> Mutlaka ikram edeceğiniz zaman üzerinin sosunu dökmelisiniz. İçlerini doldurduktan hemen sonra sosunu dökerseniz çok yumuşak olurlar.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"><strong> Sosunu dökmeden cam kaba koyup streçleyerek, buzdolabında 2-3 gün muhafaza edip kullanabilirsiniz.</strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 10713, member: 376"] [SIZE=3][COLOR=DarkGreen][B]Tencereye koyduğunuz yağlı su kaynayınca unu ekleyip tahta kaşıkla çok hızlı bir şekilde karıştırmak gereklidir. Pişen hamur iyice soğutulmalıdır. Hamura yumurtalar tek tek ilave edilmelidir. Her yumurta mikserin düşük devri ile hamura yedirildikten sonra diğer yumurta eklenmelidir. Profiteroller pişerken fırının kapağı asla açılmamalıdır, yoksa anında söner ve kabarmazlar. Mutlaka ikram edeceğiniz zaman üzerinin sosunu dökmelisiniz. İçlerini doldurduktan hemen sonra sosunu dökerseniz çok yumuşak olurlar. Sosunu dökmeden cam kaba koyup streçleyerek, buzdolabında 2-3 gün muhafaza edip kullanabilirsiniz.[/B][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Profiterol Yapmanın Püf Noktaları
Üst
Alt