Portakal kabuğu

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm dostlar;Başlık, kokusuyla tadıyla ayağımı yerden kesen benim için cennetten bir koku kadar güzel,portakalı kesmeye başladığımızda dağılan o koku beni en kötü anımda bile mutlu ediyor bu da benim zaafım. çokk kommikk

Bu başlığın altına güzeli,iyiyi,kula mucizeyi,kalbe gelen hoşlukları,duaları ve daha nice sayamadığım her birimiz de ayrı ayrı bulunan güzellikleri cennet bahçelerini anlatmak istiyorum.

Bu gün öğle yemeğinde arkadaşlarımla konuşunca fark ettim ki ;
Rabbim dinini bildirdiği kulları ile nasipsizlerin arasını kocaman dipsiz bir uçurumla ayırıyor.Karşıya ancak kula mucize bir şey olursa geçilebilir.HİDAYET!
Arkadaşım işlettiği kafe den gençlik ve insanlığın bitişine dair manzaralar anlatınca verilen nimeti bir kez daha anladım ve sonsuz şükürler olsun diyerek o insanlar için aileleri için dua etmem gerektiğini anladım çünkü bunu bana Rabbül alemin boşuna duyurmadı!
Buyrun sizler dende bekliyorum portakal kabuğu güzellikleri size verilen farkına vardığımız nimetleri mrhbba..

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm;dostlar bu yıl haftada üç akşam gittiğim Kur'an kursundan bahsetmiştim.Dünya tatlısı bir öğretmenimiz var çalışan hanımlar için açılmış bir kurs bizleri düşünen diyanet yetkililerine buradan teşekkür ediyorum.İnsan her candan bir şey öğreniyor ilim kapılarını Rabbül alemin buradan da açtı bana elhamdülillah.
Şimdiye kadar kafamda Hacca evlenip eşimle gitme düşüncem vardı hocamız oraları efendimizi bir kez daha anlatınca namaz vakitlerinde seccademde Kabe-i Muazzamayı görmeye başladım.Anladım ki yanlış bir kararmış şimdiye kadar ertelemem; şimdi önce umre sonra Allah cc nasip ederse Hac vazifeme Allah rızası için niyet ettim artık gerisi Rabbül aleminin takdiri:)

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
insallah sizede bizede isteyen herkesede nasip olur.. maasallah ne guzel birsey seccadede gormek.. Allah hepimize nasip etsin.. hayirli gunler

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Ve Aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatuh.. inşallah nasip olur hepimize de o güzel topraklara gitmek rabbimizin evini, peygamberimizin gül kokusunun dolaştığı mekanları görmek... inşallah nasip eder rabbim hepimize...
Ben de küçüklüğümden beri oralara gitmeyi canı gönülden isteyenlerdenim... Rabbim inşallah bizleri de orada görmek istiyordur da bizlere de nasip olur...Her şey rabbül alemin takdiri..:)

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
İNŞALLAH Güzel kardeşlerim önce isteyenlere sonra istemeyenlere de nasip etsin ki onlara da oraların yüzü suyu hürmetine hidayet nasip etsin Rabbim ve hidayet verdiklerine de hidayetini artırsın inşallah.

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam ablacım inşallah Allah(c.c) cümlemize o güzel ve mübarek yerleri görmeyi nasip eder. O kutsal yeri tv'de resimlerde görüpte gitmek istemeyen görmek istemeyen kimse var mıdır?

Anladım ki yanlış bir kararmış şimdiye kadar ertelemem;

Ablacım belki de senin ertelemen daha zamanı gelmediği içindi. Ne diyor Şems-i Tebrizi Hazretleri;

Herşey vaktini bekler,
Ne gül vaktinden önce açar,
Ne güneş vaktinden erken doğar,
Bekle senin olan sana gelecektir...

İnşallah en tez vakitte hayırla gidip görmeni o kokuyu almanı o güzel mutluluğu yaşamanı Rabbim nasip eder ablacım...

simge1989

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hümeyra ablacımm ne güzel yazmıssın sen öyle .. İNŞALLAH ablacığım sen istemişsin gönlüne koymuşşun zaten emin ol gerisi gelir o güzel topraklarda ibadet etmek isteyen herkese nasip olsun inŞALLAH .
benim de akrabalarım büyüklerim gitti ben beni de giderken götürün diyorum onlar sen daha dur yaşın 25 evlenince eşinle gidersin diyip gülüyorlar . valla çok içleniyorum bir evleneyim görürler onlar :)

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Nasip Simgecim Rabbim ol der olur evlilik,ibadetlerimizin zamanı,her şey onun kudret elinde,bize istemek düşüyor vermek Rabbimin işi inşallah sana da isteyen istemeyen herkese nasip olsun inşallah.Selametle Allah cc emanet ol kalbi özü güzel kardeşim:)

Üst Alt