Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Pişirilen Yemeğin Vitamin Değeri Neden Kaybolur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 10676" data-attributes="member: 376"><p><strong>Yiyecekler pişirilirken mineralleri kaybolmaz, yani besin değerleri azalmaz. </strong></p><p> <strong></strong></p><p><strong>Ancak vitaminler ısı, ışık, hava gibi faktörlerden değişik oranda etkilenir.</strong></p><p> <strong></strong></p><p> <strong>Mesela C vitamini ısı ve suya karşı hassastır. </strong></p><p> <strong></strong></p><p><strong>Mikrodalga fırın ve düdüklü tencereler ise pişirme süresini kısalttığından vitamin kaybını da azaltır.</strong></p><p> <strong></strong></p><p>alıntı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 10676, member: 376"] [B]Yiyecekler pişirilirken mineralleri kaybolmaz, yani besin değerleri azalmaz. Ancak vitaminler ısı, ışık, hava gibi faktörlerden değişik oranda etkilenir. Mesela C vitamini ısı ve suya karşı hassastır. Mikrodalga fırın ve düdüklü tencereler ise pişirme süresini kısalttığından vitamin kaybını da azaltır. [/B] alıntı [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Pişirilen Yemeğin Vitamin Değeri Neden Kaybolur
Üst
Alt