Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Pırasa Turşusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="NiDa" data-source="post: 21695" data-attributes="member: 1238"><p><strong>Malzemeler: </strong></p><p><strong></strong><span style="color: black"><strong>3 kg'lik bir kavanoz </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>2 kg pirasa </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>4 adet yesil sivribiber </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>4 dis sarimsak </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>1 su bardagi kaya tuzu </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>4 su bardagi su </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>1 çay bardagi sirke </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Yapilisi: </strong></span></p><p></p><p><span style="color: black"><strong>1- 2 kg pirasayi yikayin. Biraz su ilave ederek çok hafif haslayin. </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>2- Tencereden alip, suyunu süzdükten sonra sogutun </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>3- 3 kg'lik kavanozun içine önce pirasanin bir kismini yerlestirin. Aralarina 1 adet sivribiber ve 1 dis sarimsak koyun. Tekrar pirasa yerlestirin. Bu sekilde dizerek malzemeleri bitirin. </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>4- 4 su bardagi suyun içinde 1 su bardagi kaya tuzunu eritin. 1 çay bardagi sirkeyi de karistirin. Hazirladiginiz bu karisimi tursunun üzerine dökün. </strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>5- Kavanozun agizini sikica kapatin. Serin bir yerde 10-15 gün bekletin. Daha sonra kavanozu açip, tursuyu tüketebilirsiniz</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NiDa, post: 21695, member: 1238"] [B]Malzemeler: [/B][COLOR=black][B]3 kg'lik bir kavanoz 2 kg pirasa 4 adet yesil sivribiber 4 dis sarimsak 1 su bardagi kaya tuzu 4 su bardagi su 1 çay bardagi sirke [/B][/COLOR] [COLOR=black][B]Yapilisi: [/B][/COLOR] [COLOR=black][B]1- 2 kg pirasayi yikayin. Biraz su ilave ederek çok hafif haslayin. 2- Tencereden alip, suyunu süzdükten sonra sogutun 3- 3 kg'lik kavanozun içine önce pirasanin bir kismini yerlestirin. Aralarina 1 adet sivribiber ve 1 dis sarimsak koyun. Tekrar pirasa yerlestirin. Bu sekilde dizerek malzemeleri bitirin. 4- 4 su bardagi suyun içinde 1 su bardagi kaya tuzunu eritin. 1 çay bardagi sirkeyi de karistirin. Hazirladiginiz bu karisimi tursunun üzerine dökün. 5- Kavanozun agizini sikica kapatin. Serin bir yerde 10-15 gün bekletin. Daha sonra kavanozu açip, tursuyu tüketebilirsiniz[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Pırasa Turşusu
Üst
Alt