Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Pilavlı Tavuk Yahni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 42507" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-size: 12px"><strong>Malzemeler</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px">3 Tavuk Göğsü</span></p><p><span style="font-size: 12px">100 gr Mantar</span></p><p><span style="font-size: 12px">2 Soğan</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 Çorba Kaşığı Un</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 Kahve Fincanı Margarın</span></p><p><span style="font-size: 12px">3 Çay Bardağı Tavuk Suyu</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 Çay Bardağı Krema</span></p><p><span style="font-size: 12px">3-4 Dal Maydanoz</span></p><p><span style="font-size: 12px">Bir Tutam Kekik</span></p><p><span style="font-size: 12px">Tuz, Karabiber</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">PİLAV İÇİN:</span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">1 Su Bardağı Pirinç</span></p><p><span style="font-size: 12px">2 Çorba Kaşığı Margarin</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 Su Bardağı Tavuk Suyu</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">yapılışı.</span><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Tavuk göğüs etini 1 santimlik şeritler halinde doğrayın. Mantarları temizleyip dilimleyin. </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Soğanı küçük küpler halinde doğrayın.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Tavuk etlerini una bulayın. </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Margarini tavada eritip soğanı pembeleştirin. </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Mantarları ekleyip 2-3 dakika kavurun. </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Tavuk etini ekleyip rengi kızarıncaya kadar kavurmayı sürdürün. Kekik, tuz ve karabiber serpin.</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Tavuk suyunu ayrı bir kaba alıp orta ateşte 10 dakika kaynatın. </span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Kremayı ilave edip karıştırın ve kaynamaya başlayınca ateşten alın. </span></p><p><span style="font-size: 12px">Hazırladığınız sosu tavuklu karışımın üzerine dökün.</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Pilavı bildiğiniz klasik yöntemle pişirin. </span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Pilavı servis tabağına alıp üzerine kıyılmış maydanozu serpin. </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Ortasına tavuk yahniyi yerleştirip sıcak servis yapın. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 42507, member: 1043"] [SIZE=3][B]Malzemeler[/B] 3 Tavuk Göğsü 100 gr Mantar 2 Soğan 1 Çorba Kaşığı Un 1 Kahve Fincanı Margarın 3 Çay Bardağı Tavuk Suyu 1 Çay Bardağı Krema 3-4 Dal Maydanoz Bir Tutam Kekik Tuz, Karabiber PİLAV İÇİN:[/SIZE] [SIZE=3] 1 Su Bardağı Pirinç 2 Çorba Kaşığı Margarin 1 Su Bardağı Tavuk Suyu yapılışı.[/SIZE][SIZE=3] Tavuk göğüs etini 1 santimlik şeritler halinde doğrayın. Mantarları temizleyip dilimleyin. Soğanı küçük küpler halinde doğrayın. Tavuk etlerini una bulayın. Margarini tavada eritip soğanı pembeleştirin. Mantarları ekleyip 2-3 dakika kavurun. Tavuk etini ekleyip rengi kızarıncaya kadar kavurmayı sürdürün. Kekik, tuz ve karabiber serpin. Tavuk suyunu ayrı bir kaba alıp orta ateşte 10 dakika kaynatın. [/SIZE] [SIZE=3] Kremayı ilave edip karıştırın ve kaynamaya başlayınca ateşten alın. Hazırladığınız sosu tavuklu karışımın üzerine dökün. Pilavı bildiğiniz klasik yöntemle pişirin. [/SIZE] [SIZE=3] Pilavı servis tabağına alıp üzerine kıyılmış maydanozu serpin. Ortasına tavuk yahniyi yerleştirip sıcak servis yapın. [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Pilavlı Tavuk Yahni
Üst
Alt