Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Peygamber sevgisi ve aşkı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ahmed Serdar" data-source="post: 98572" data-attributes="member: 9961"><p>Aleyküm Selam.</p><p>Ben 2 senedir namazını sürekli kılmaya çalışan lakin çok da mükemmel olmayan Allah'ın aciz, zavallı, biçare günahkar bir kuluyum. </p><p>Kendi çapımda, gerçek manada Peygamber aşkını yirmili yaşlarımda yaşadım diyebilirim. Öyle ki dinlediğim her müzik ; bu sıradan duygusal bir müzik dahi olsa O'nu aklıma getiriyordu. Çağrı filmini her seyrettiğimde veya soundtrack'ini her dinlediğimde, ağlıyordum.</p><p>Abartılı gelecek ; sürekli O'nu hayal eder, odamda olduğunu düşünür, hayalende olsa yanına gider elini öperdim.... Hz.Hamza'ya da büyük muhabbetim vardı. Atıyla geldiğini hayal ederdim, kendisini yanımda, kendimi huzurunda hisseder duygulanırdım. Hayal gücü yüksek bir insan olduğumu düşünüyorum, bu haletler yapımdan ileri geliyor olabilir.</p><p></p><p>Gelelim rüya bahsine ; </p><p>Peygamber efendimizi (a.s.m) iki üç kez rüyamda gördüm. Ffakat yüzünü hiç göremedim. Her defasında mübarek yüzleri sisliydi.</p><p>Bir defasında kendimi O 'nunla devenin üzerinde yolculuk ederken görmüştüm. Bana sakalın niye yok demişti. Ardından bana bir el aynası ve hamur verdi. Ben o hamurla aynaya bakarak kendime sakal yaptım.</p><p></p><p>Diğer bir rüyamda ise bana elini açmış dua ediyordu.</p><p> </p><p>Yüzünü hiç görememi anlamlı buluyorum. Demekki mübarek yüzlerini görmeye layık değilim diye düşünüyorum.</p><p></p><p>Şimdi o eski aşk, muhabbet yok, arada sırada nüks ediyor ama eskisi gibi değil. Ben durumumu şöyle yorumluyorum ; o yıllarda daha az günahkardım, kalbim daha temizdi. Eskisi gibi günahsız ve kalbi temiz biri değilim. Değişmeseydim o haletim devam ederdi heralde.</p><p>Öyle ki peygamber efendimiz (a.s.m) bana dargın mı diye aklımdan geçirmişliğim vardır.</p><p>Bu yüzden bol bol salavat getirmeye çalışıyorum.</p><p>Geçen haftalarda uykudayken bir anlık gözümü açtığımda -uyku ile uyanıklık arasında- sol tarafımda, ayak ucumda bir tane gül gördüm. Heralde dedim salavatlarim kabul ediliyor ki bu gül bana gönderildi. Şeytandan da olabilir tabi, emin değilim.</p><p></p><p>Bu aralar H.z.Aişe (r.a) ye yoğun muhabbet duymaya başladım. Yine hayal gücümün fazlalığından olsa gerek ; O' nu bazen yanımda hissediyor, ağlıyorum. Dediğim gibi bu haletlerim şeytandan mı bilmiyorum. Yalnız bu duyguları yaşamaktan çok hoşlanıyorum.</p><p> Bunları okuyanlar beni çok mübarek bir adam sanmasınlar. O kadar mübarek değilim vesselam...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmed Serdar, post: 98572, member: 9961"] Aleyküm Selam. Ben 2 senedir namazını sürekli kılmaya çalışan lakin çok da mükemmel olmayan Allah'ın aciz, zavallı, biçare günahkar bir kuluyum. Kendi çapımda, gerçek manada Peygamber aşkını yirmili yaşlarımda yaşadım diyebilirim. Öyle ki dinlediğim her müzik ; bu sıradan duygusal bir müzik dahi olsa O'nu aklıma getiriyordu. Çağrı filmini her seyrettiğimde veya soundtrack'ini her dinlediğimde, ağlıyordum. Abartılı gelecek ; sürekli O'nu hayal eder, odamda olduğunu düşünür, hayalende olsa yanına gider elini öperdim.... Hz.Hamza'ya da büyük muhabbetim vardı. Atıyla geldiğini hayal ederdim, kendisini yanımda, kendimi huzurunda hisseder duygulanırdım. Hayal gücü yüksek bir insan olduğumu düşünüyorum, bu haletler yapımdan ileri geliyor olabilir. Gelelim rüya bahsine ; Peygamber efendimizi (a.s.m) iki üç kez rüyamda gördüm. Ffakat yüzünü hiç göremedim. Her defasında mübarek yüzleri sisliydi. Bir defasında kendimi O 'nunla devenin üzerinde yolculuk ederken görmüştüm. Bana sakalın niye yok demişti. Ardından bana bir el aynası ve hamur verdi. Ben o hamurla aynaya bakarak kendime sakal yaptım. Diğer bir rüyamda ise bana elini açmış dua ediyordu. Yüzünü hiç görememi anlamlı buluyorum. Demekki mübarek yüzlerini görmeye layık değilim diye düşünüyorum. Şimdi o eski aşk, muhabbet yok, arada sırada nüks ediyor ama eskisi gibi değil. Ben durumumu şöyle yorumluyorum ; o yıllarda daha az günahkardım, kalbim daha temizdi. Eskisi gibi günahsız ve kalbi temiz biri değilim. Değişmeseydim o haletim devam ederdi heralde. Öyle ki peygamber efendimiz (a.s.m) bana dargın mı diye aklımdan geçirmişliğim vardır. Bu yüzden bol bol salavat getirmeye çalışıyorum. Geçen haftalarda uykudayken bir anlık gözümü açtığımda -uyku ile uyanıklık arasında- sol tarafımda, ayak ucumda bir tane gül gördüm. Heralde dedim salavatlarim kabul ediliyor ki bu gül bana gönderildi. Şeytandan da olabilir tabi, emin değilim. Bu aralar H.z.Aişe (r.a) ye yoğun muhabbet duymaya başladım. Yine hayal gücümün fazlalığından olsa gerek ; O' nu bazen yanımda hissediyor, ağlıyorum. Dediğim gibi bu haletlerim şeytandan mı bilmiyorum. Yalnız bu duyguları yaşamaktan çok hoşlanıyorum. Bunları okuyanlar beni çok mübarek bir adam sanmasınlar. O kadar mübarek değilim vesselam... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Peygamber sevgisi ve aşkı
Alt