• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Peygamber efendimizin gölgesini görmek

ahmett

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba benim adım barış türkiye de yaşıyorum ben sizinle gördüğüm rüyamı paylaşmak ve tabiri hakkında bilgi almak istiyorum rüyamda Kabe deyim ve birden bir ses Peygamber Efendimizin s.a.v geldigini söylüyor ve başımı çevirip baktıgım sırada Peygamber Efendimizin s.a.v gölgesini görüyorum sadece fakat gölgesi çok büyük ve kabeyi çevreleyen duvarların üzerinden geçtigini görüyorum daha sonra mahşer yerini andırran bir kalabalık içerisindeyim ve kalabalık içerisinden bazı sesler yükseliyor Hz. Muhammet s.a.v geldi diyordunuz hani nerde diye konuşulurken beyaz bir ışık beliriyor biranda ve herkez susuyor ve Peygamber efendimizin s.a.v geldigine inanıyorlar ve büyük bir kapıya dogru hepberaber ilerliyoruz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim hos geldiniz..
Bu ne guzel Hayirli bir uyari, irsad ruyasidir...Hayirdir insallah
Biliyorsunuz peygamber efendimiz sav.gölgesi yoktur..

Efendimiz’in gölgesinin olmayışı; O’nun izdüşümünü değil, kendisini örnek alışımıza bir gönderme olabilir..
Gölgesi farklı saatlerde farklı yerlere düşerek yanıltabilir, göreceliliğe saptırabilirdi bazılarımızı..
Bizzat O’nu, yaşantısını, söz ve tavırlarını izlemekle yükümlüyüz oysa biz. O bir hatıra değil, bir hayal değil, canlı biçimde aramızda çünkü.
nerde olursaniz olun Allah cc ve resulunun yolunda olmaniz gerektigi seklinde hikmetli bir ruya olarak yorumlanir...
bunu yaparsaniz kardesim Rabbimin Rahman kapisinda hidayette ve rahmette erenlerden olursunuz Allahu alem...

aklının yüzünü görmek istiyorsan yaptıgın ıslere ve yatirimlara bak...
Kalbını görmek ıstıyorsan vıcdan aynana bak!!!
Nefsinin yüzünü görmek istiyorsan sevdiğin sectıgın insanlara bak..
imanına bakmak ıstıyorsan Allah cc. Lafzını duydugunda kalbının frekansına bak....

Peygamber efendimizi (aleyhissalatü vesselam) rüyada görmek büyük bir nimettir.
Hadis-i Şerife "Beni rüyada gören elbette cehenneme girmeyecektir" buyurulmuştur.

Allahü Teala Silsile-i Âliyye büyükleri hürmetine bizleri bu büyük müjdeye kavuşanlardan olmak ile şereflendirsin.ins.Amin
Hayirli aksamlar..

*Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa Allah da onu başkasına muhtaç etmez."

*Hristiyanlar alim olunca hristiyanlıkla alakaları kesilir Müslümanlar da cahil olunca islamiyetle alakaları kesilir.....
Hayirli gunler..

Üst Alt