Selâmün Aleyküm kardeşlerim .
Geçtiğimiz günler de 3.5 yaşındaki bebeğin başına gelen vahşet !
Hepimizin başı sağolsun.
Allah ıslah eylesin .
Pedofili hastaliginin tedavisi yokmuş. Bu sitede daha önce bu konu ya benzer biri birsey paylaşmisti. Ben ve Ekrem abi tepki göstermistik.
Tepki gösterdiğimiz için , tepki de almıştik.
Susmayacaksiniz bu istismarlara karşı .
Bütün mahallenin sahip çıktığı söz de saf adam,3.5 yaşındaki bebeğe tecavüz etti çünkü .
Bizim tepki gösterdiğimiz üye de çok masum du , şiir falan yazıyordu değil mi ?
Bu ve bunun gibi yetişen hasta insan çok.
Parklar da dikkat edin ,adamlar var boş boş oturuyorlar.
Pedofili vakaları en çok yakınlarımizdan çıkıyor , dayısı, kuzeni , amcası ,yok aile dostu , komşu diyip de Çocuklarınızı birakmayin.
Kız erkek farketmez , çocuklarınızin cinsel organına dokunuldugunda, Dudaktan öptügunde vs Anne ya da babaya söylemesi için tembih edin.
Aslında bu konu da yazılacak çok şey var ama yazamıyorum sinirden.
Pedofili hastası çocuklarınız varsa , haysiyetli olun ve yakınlarınızı uyarın. Sağlık kuruluş larına gidin , sizde Çocuklarınızın tedavisi ni araştırın..
Geçtiğimiz günler de 3.5 yaşındaki bebeğin başına gelen vahşet !
Hepimizin başı sağolsun.
Allah ıslah eylesin .
Pedofili hastaliginin tedavisi yokmuş. Bu sitede daha önce bu konu ya benzer biri birsey paylaşmisti. Ben ve Ekrem abi tepki göstermistik.
Tepki gösterdiğimiz için , tepki de almıştik.
Susmayacaksiniz bu istismarlara karşı .
Bütün mahallenin sahip çıktığı söz de saf adam,3.5 yaşındaki bebeğe tecavüz etti çünkü .
Bizim tepki gösterdiğimiz üye de çok masum du , şiir falan yazıyordu değil mi ?
Bu ve bunun gibi yetişen hasta insan çok.
Parklar da dikkat edin ,adamlar var boş boş oturuyorlar.
Pedofili vakaları en çok yakınlarımizdan çıkıyor , dayısı, kuzeni , amcası ,yok aile dostu , komşu diyip de Çocuklarınızı birakmayin.
Kız erkek farketmez , çocuklarınızin cinsel organına dokunuldugunda, Dudaktan öptügunde vs Anne ya da babaya söylemesi için tembih edin.
Aslında bu konu da yazılacak çok şey var ama yazamıyorum sinirden.
Pedofili hastası çocuklarınız varsa , haysiyetli olun ve yakınlarınızı uyarın. Sağlık kuruluş larına gidin , sizde Çocuklarınızın tedavisi ni araştırın..