- Katılım
- 25 Temmuz 2011
- Mesajlar
- 7,319
- Tepkime puanı
- 118
Malzemeler
4 patates
1 tutam dereotu
1 tutam maydanoz
tuz
toz kırmızı biber
zeytinyağı
limon suyu
1 kase yoğurt
1 diş sarımsak
1 çorba k. mayonez
süslemek için
taze nane
Hazırlanışı
Patatesleri haşlayıp soyun ve ezin. içine zeytinyağı,limon, tuz, karabiber ekleyip yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp. Çok ince kıyılmış maydanoz ve dereotu içine bulayın. Ortalarını içli köfte gibi parmağınızla çukurlaştırıp içine mayonezli ve sarımsaklı yoğurt doldurun. Taze nane ya da toz kırmızı biber ile süsleyin.
Alıntı..