Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Parmağa dolama tatlısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Hasret" data-source="post: 15632" data-attributes="member: 160"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006c1c"><strong>Malzemeler:</strong></span></span> <span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">hamuru için:</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">3 adet yumurta</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">200 gr süttozu</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">1/2 yemek kaşığı soda</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">1 damla sirke</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">aldığı kadar un</span></span> <span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">şurubu için:</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">1 litre soğuk su</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">750 gr tozşeker</span></span> </p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006c1c"><strong> Yapılışı:</strong></span></span> <span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"> </span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">Bir kaba sırayla yumurta,soda,sirke,süttozu ve unu koyun.Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin.Daha sonraceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yılan gibi 1 cm çapında uzatın.Ve kendi etrafında dolayın.Yağlanmış fırn tepsisine koyun.Aynı işlemi hamur bitene dek tekrarlayın.Hamur bittikten sonra tepsiyi 180 derecelik önceden ısıtılmış fırına verin.Tatlı piştikten sonra fırından çıkarın.</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">Ayrı bir kapta soğuk suyu ve şekeri, şeker eriyene dek karıştırın.Ve tatlının üstüne şurubunu döküp servis yapın.</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">AFİYET OLSUN...</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"></span></span></span></span><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"> üstüne pudra şekeri veya hindistan cevizi ekleyip tatlıyı daha da tadlandırabilirsiniz...</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hasret, post: 15632, member: 160"] [SIZE=3][COLOR=#006c1c][B]Malzemeler:[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#006c1c] hamuru için: 3 adet yumurta 200 gr süttozu 1/2 yemek kaşığı soda 1 damla sirke aldığı kadar un[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#006c1c]şurubu için: 1 litre soğuk su 750 gr tozşeker[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#006c1c][B] Yapılışı:[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#006c1c] [SIZE=2][COLOR=#006c1c]Bir kaba sırayla yumurta,soda,sirke,süttozu ve unu koyun.Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin.Daha sonraceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yılan gibi 1 cm çapında uzatın.Ve kendi etrafında dolayın.Yağlanmış fırn tepsisine koyun.Aynı işlemi hamur bitene dek tekrarlayın.Hamur bittikten sonra tepsiyi 180 derecelik önceden ısıtılmış fırına verin.Tatlı piştikten sonra fırından çıkarın. Ayrı bir kapta soğuk suyu ve şekeri, şeker eriyene dek karıştırın.Ve tatlının üstüne şurubunu döküp servis yapın. AFİYET OLSUN... [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2][COLOR=#006c1c] üstüne pudra şekeri veya hindistan cevizi ekleyip tatlıyı daha da tadlandırabilirsiniz...[/COLOR][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Parmağa dolama tatlısı
Üst
Alt