Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Sağlıklı yaşam
Hastalıklar
Panik Atak Ve Panik Bozukluk Nedir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 47140" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Panik Atak esnasında hastanın yapması gerekenler;yaninda birde atak gecirenlerin o An yaninda bulunan kisilerin hal ve davranislari onemlidir..</span></p><p><span style="color: black"> her gun burada yanimizda sayisizca genc Panik atak gecirmekle biz hic onemsemeyiz..cunku atak gecirenin yanindakiler telasa kapilirlarsa atak gecirenin panigini artirabilirler...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">- Kendisine, “bu kalp krizi değil; panik atağı...en fazla 1 saat surecegini dikkatini baska yere cekmeye calisin.. konusun sohbet edin sorular sorun yahu dun nerde idin gibi dikkatini dagitin.. </span></p><p><span style="color: black">ahlamayin.. vahlamayin ciglik atmayin lutfen..</span></p><p><span style="color: black"> ben panik atak geciren cocugun annesini sakinlestirdigini sahit oldum..</span></p><p><span style="color: black"> O An annesine iki tokad yapistirmayi istemistim..</span></p><p><span style="color: black"> Yahu Cocuklarimiza hep korku..endise..suphe celiski asilamayiniz..</span></p><p><span style="color: black"> biraz cesaret..biraz kendine guven ozveri ogrettin..</span></p><p><span style="color: black">Fatihleri yetistiren Anneler olalim derim...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 47140, member: 1049"] [COLOR=black]Panik Atak esnasında hastanın yapması gerekenler;yaninda birde atak gecirenlerin o An yaninda bulunan kisilerin hal ve davranislari onemlidir..[/COLOR] [COLOR=black] her gun burada yanimizda sayisizca genc Panik atak gecirmekle biz hic onemsemeyiz..cunku atak gecirenin yanindakiler telasa kapilirlarsa atak gecirenin panigini artirabilirler... - Kendisine, “bu kalp krizi değil; panik atağı...en fazla 1 saat surecegini dikkatini baska yere cekmeye calisin.. konusun sohbet edin sorular sorun yahu dun nerde idin gibi dikkatini dagitin.. [/COLOR] [COLOR=black]ahlamayin.. vahlamayin ciglik atmayin lutfen..[/COLOR] [COLOR=black] ben panik atak geciren cocugun annesini sakinlestirdigini sahit oldum..[/COLOR] [COLOR=black] O An annesine iki tokad yapistirmayi istemistim..[/COLOR] [COLOR=black] Yahu Cocuklarimiza hep korku..endise..suphe celiski asilamayiniz..[/COLOR] [COLOR=black] biraz cesaret..biraz kendine guven ozveri ogrettin..[/COLOR] [COLOR=black]Fatihleri yetistiren Anneler olalim derim...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Sağlıklı yaşam
Hastalıklar
Panik Atak Ve Panik Bozukluk Nedir
Alt