- Katılım
- 25 Temmuz 2011
- Mesajlar
- 7,319
- Tepkime puanı
- 118

Malzemeler:
- 3 adet yufka
- 100 gr pastırma
- 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
- 2 adet sivri biber
- 2 adet orta boy domates
- Sıvıyağ
- Pastırmayı, domates ve biberleri küçük küçük doğrayıp bir kaba alın ve üzerlerine kaşar peyniri rendesini ekleyip karıştırın.
- Her bir yufkayı 8 üçgen parçaya bölün.
- Yufkanın geniş kısmına hazırladığınız içten bir miktar koyun.
- Yufkanın iki tarafını içe doğru kapatıp kalın rulo şeklinde sarın.
- Kızgın yağda arkalı önlü kızartın ve fazla yağını almak için kağıt havlu koyduğunuz tabağa alın.
- Sıcak servis yapın.