Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Öp Beni Yüreğimden Gülefşan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 25363" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Gidiyorum başım önümde, gözümde nem</span></p><p><span style="color: black">duramam artık ey aşk, ey sevdiğim</span></p><p><span style="color: black">hüzne ve kedere boğulduğum bu şehirde duramam </span></p><p><span style="color: black">hiç bir anı kabul etmiyor beni </span></p><p><span style="color: black">bedenim buz gibi soğuk </span></p><p><span style="color: black">yüreğim paramparça keder</span></p><p><span style="color: black">kış kadar soğuk ellerim</span></p><p><span style="color: black">ardımda yoksul bir sevda</span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span><span style="color: black">ve bana ait ne varsa bırakıp gözü yaşlı</span></p><p><span style="color: black">bağrıma basıp yalnızlığımı</span></p><p><span style="color: black">çekip gidiyorum buralardan </span></p><p><span style="color: black">hoşça kal anlımın yazısı, kaderimin küskünü</span></p><p><span style="color: black">hoşçakal.........</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 25363, member: 1049"] [COLOR=black]Gidiyorum başım önümde, gözümde nem duramam artık ey aşk, ey sevdiğim hüzne ve kedere boğulduğum bu şehirde duramam hiç bir anı kabul etmiyor beni bedenim buz gibi soğuk yüreğim paramparça keder kış kadar soğuk ellerim ardımda yoksul bir sevda[/COLOR][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B] [/B][/SIZE][B][/b][/FONT][B][/B][COLOR=black]ve bana ait ne varsa bırakıp gözü yaşlı bağrıma basıp yalnızlığımı çekip gidiyorum buralardan hoşça kal anlımın yazısı, kaderimin küskünü hoşçakal.........[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Öp Beni Yüreğimden Gülefşan
Alt