Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Öp Beni Yüreğimden Gülefşan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Turab" data-source="post: 25362" data-attributes="member: 2"><p><span style="color: #134F5C">İçimdeki boşluk seninle damla damla dolarken,</span></p><p><span style="color: #134F5C">Gözlerim yıldızların seyrine daldı, baktı öyle Gülefşan. </span></p><p><span style="color: #134F5C">Bir hüznün son çırpınışlarını hissettim sevince dönüşürken.</span></p><p><span style="color: #134F5C"><span style="color: #FF9900">Bakışlarının ahu’suna tutundum senli hülyalara düşerken.</span></span></p><p><span style="color: #134F5C">Aynı şehrin havasını içime çekerken,</span></p><p><span style="color: #134F5C">Nefesin doldu ciğerlerime Gülefşan…</span></p><p><span style="color: #134F5C"><span style="color: #FF9900">Öp beni yüreğimden, tebessüm/ün düşsün</span></span></p><p><span style="color: #134F5C"><span style="color: #FF9900">Siretini okuyup hatmetmekte olan yüreğime.</span></span></p><p><span style="color: #134F5C">Geceye örülür ruhum siyah renkli hüzünlerle</span></p><p><span style="color: #134F5C">Ve arşın perdesine işlenir yıldız yıldız sevinçler.</span></p><p><span style="color: #134F5C">Zamanın avucuna bırakılır her bir şey,</span></p><p><span style="color: #134F5C">Ben kendimi sana bıraksam, tutmaz mısın Gülefşan..?</span></p><p><span style="color: #134F5C">Annemi ocak başında ekmek yaparken</span></p><p><span style="color: #134F5C">Seyredişlerimde duyduğum huzuru duydum sesinde.</span></p><p><span style="color: #134F5C">Ekmek kokusu gibi güven verdi varlığın.</span></p><p><span style="color: #134F5C">..Kat beni yüreğine bir kat!</span></p><p><span style="color: #134F5C"><span style="color: #FF9900">Aşk Alfabesinin hangi harfleriyle yazılır firkat?</span></span></p><p><span style="color: #134F5C">Sevdanın başladığı yerde hasrete alışırken,</span></p><p><span style="color: #134F5C">Külfetin sonuna düştüm.</span></p><p><span style="color: #134F5C">Aşk’ın senli halini yaşamaya çalışırken,</span></p><p><span style="color: #134F5C">Hasretin koruna düştüm ey Gülefşan…</span></p><p><span style="color: #134F5C">Aşk satırlarında uyaksız duygulara yer yok!</span></p><p><span style="color: #134F5C">Kendinden sonra gelen her duygu, bir önceki duyguyu hissettirecek,</span></p><p><span style="color: #134F5C">Öyle bir ahenk ki, kalbe girecek.</span></p><p><span style="color: #134F5C">Ama ne zaman ki darmadağınık cümleler girdi araya,</span></p><p><span style="color: #134F5C">Betimlemesi değişti aşk’ın;</span></p><p><span style="color: #134F5C">Fakat hece hece sana benzeyen ve sonu aşk’a biten satırlarım var Gülefşan…</span></p><p><span style="color: #134F5C">Islanan yastığım şimdi kurumaya çekilir ümit güneşinde.</span></p><p><span style="color: #134F5C">Seccadeleri yıkayalım birlikte, gözyaşı ırmağında yâr.</span></p><p><span style="color: #134F5C"><span style="color: #FF9900">Hadi, tut ellerimden, dua dua yürüyelim ey Gülefşan…</span></span></p><p></p><p><span style="color: red"> Kadim Dolunay</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turab, post: 25362, member: 2"] [COLOR=#134F5C]İçimdeki boşluk seninle damla damla dolarken, Gözlerim yıldızların seyrine daldı, baktı öyle Gülefşan. Bir hüznün son çırpınışlarını hissettim sevince dönüşürken. [COLOR=#FF9900]Bakışlarının ahu’suna tutundum senli hülyalara düşerken.[/COLOR][/COLOR] [COLOR=#134F5C]Aynı şehrin havasını içime çekerken, Nefesin doldu ciğerlerime Gülefşan… [COLOR=#FF9900]Öp beni yüreğimden, tebessüm/ün düşsün[/COLOR][/COLOR] [COLOR=#134F5C][COLOR=#FF9900]Siretini okuyup hatmetmekte olan yüreğime.[/COLOR][/COLOR] [COLOR=#134F5C]Geceye örülür ruhum siyah renkli hüzünlerle Ve arşın perdesine işlenir yıldız yıldız sevinçler. Zamanın avucuna bırakılır her bir şey, Ben kendimi sana bıraksam, tutmaz mısın Gülefşan..? Annemi ocak başında ekmek yaparken Seyredişlerimde duyduğum huzuru duydum sesinde. Ekmek kokusu gibi güven verdi varlığın. ..Kat beni yüreğine bir kat! [COLOR=#FF9900]Aşk Alfabesinin hangi harfleriyle yazılır firkat?[/COLOR][/COLOR] [COLOR=#134F5C]Sevdanın başladığı yerde hasrete alışırken, Külfetin sonuna düştüm. Aşk’ın senli halini yaşamaya çalışırken, Hasretin koruna düştüm ey Gülefşan… Aşk satırlarında uyaksız duygulara yer yok! Kendinden sonra gelen her duygu, bir önceki duyguyu hissettirecek, Öyle bir ahenk ki, kalbe girecek. Ama ne zaman ki darmadağınık cümleler girdi araya, Betimlemesi değişti aşk’ın; Fakat hece hece sana benzeyen ve sonu aşk’a biten satırlarım var Gülefşan… Islanan yastığım şimdi kurumaya çekilir ümit güneşinde. Seccadeleri yıkayalım birlikte, gözyaşı ırmağında yâr. [COLOR=#FF9900]Hadi, tut ellerimden, dua dua yürüyelim ey Gülefşan…[/COLOR][/COLOR] [COLOR=red] Kadim Dolunay[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Öp Beni Yüreğimden Gülefşan
Alt