Onu çok özlüyorum

cimcime

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
onu çok özledim onu çok özlüyorum onu çok seviyorum kendimi eksik hissediyorum
Merhaba, Benim 7 yıllık bir ilişkim vardı üniversite döneminde kendisiile ayrı şehirlerde yaşayarak bu zamanlara geldik.Ne o bensiz nede bensiz yapabiliyorduk. 5.yılda artık İstanbula döndü ve işe başladı artık ciddi birşeyler olsun istiyordum, kimi zaman seneye gelip isticez derdi, kimi zamanda daha erken derdi. Böyle 2 yıl daha geçip gitti en sonunda dayanamayıp ayrıldım 1 yıl kadar, ama hergun konuştuk en sonunda yuzuk aldı o zamanlar ona okadar kızgındım ki çok kötu davramıyordum, soğumuştum ve istemiyordum.Yuzune seni istemiyorum, sevmiyorum diyodum o yine yılmadı en sonunda biz ne olucaz diye sordu ve birden benim bu ilişkiye inancım kalmadı dedi, ağlayarak seni sevmiyorum filan dedi.Tamamen bitsin herşey dedi, yaklaşık 4 aydır konuşmuyoruz geçenlerde yolda karşılaştık cok sıcak davrandı ve 1 Hazirana kadar düşünelim filan dedi. Sizce ne olur okadar alışmışım ki ona, kendimi eksik hissediyorum simdi. ayrıyken bile hesap soruyorduk nerdesin napıosun derdik. şimdi hiç ama hiç konuşmuyoruz.Kahroluyorum resmlerimize bakıyorum koskoca geçen yıllarımıza sizce bu ilişki nolur döner mi? özlüyor mudur?Nolur birşeyler yazın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Cimcime...güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen güzel hülyalar görür, güzel hülyalar gören de hayatından lezzet alır.
Maksada sabırla erişilir, aceleyle değil! ...Nereye gittiğini bilen kişiye yol vermek için dünya bir yana çekilir...
Siz nereye gittiğinizi ve ne istediginizden emin olun gerisi Allah kerim!!ama Siz de o da artik ne istediğinizi bilmiyorsunuz mesele bu...

Gerçek sevginin olduğu yerde dargınlık, kırgınlık,Şüphe ,seviyorum, sevmiyorum,soğukluk kavramlarına yer yoktur..varsa o zaman Ya Sizde yada Sevginizde bir noksanlik
ve problem vardir!!
şu An zihin bulanıklığınızı, sağlıklı düşünemediğiniz belli kendinize, sevginize o insana biraz zaman verin!! Her şey bir durulsun sonra sizde ne gerekiyorsa yaparsıniz..
Bu Bir sınav olduğunu unutma kardeşim, sabırlı ol, doğru yoldan ayrılma sakın. Hayatını kendi, kaprislerin ile de daha da zorlaştırma!!

bir şey nasıl başlarsa öyle devam eder..bunu da unutmayin..
Bu Sizin kalbinize,sizin vicdanınıza kalmış bir mesele..hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun selametle..

acilangul1

Üst Alt