Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ölüme Şiir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="canan06" data-source="post: 70627" data-attributes="member: 5337"><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen"> Sensizliği söyle ben çok mu anmışım</span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen"> Yoksa seni unutup da dünyaya mı aldanmışım</span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen"> Sanma ki bir ağaç gibi uzayıp dallanmışım</span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen"> Baharım sensin suyum toprak her nefesimde bir 'AH'</span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen"> Ben sensiz bu diyarda zemheride kalmışım</span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen"> Sen 'AŞK' değilsin 'AŞK'ı bulmaya berzah</span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen"> Ama olmasan bu soğukta hasretiyle yanarmışım</span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen"> Bak seven sevdiğine yaparmış yolunu</span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen"> Meğer taşlı da olsan ben seni düz sanarmışım</span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen"> Belli daha bitmedi göremedim sonunu</span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen"> Ve ben kaldıkça O'nsuz(cc) hiç durmadan ağlarmışım</span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen"> Yar ya işte bulmadan O'nu ben sevince ağlarmışım...</span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen"> Canan Ak</span></span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="canan06, post: 70627, member: 5337"] [FONT=Trebuchet MS][B][SIZE=5][COLOR=DarkGreen] Sensizliği söyle ben çok mu anmışım Yoksa seni unutup da dünyaya mı aldanmışım Sanma ki bir ağaç gibi uzayıp dallanmışım Baharım sensin suyum toprak her nefesimde bir 'AH' Ben sensiz bu diyarda zemheride kalmışım Sen 'AŞK' değilsin 'AŞK'ı bulmaya berzah Ama olmasan bu soğukta hasretiyle yanarmışım Bak seven sevdiğine yaparmış yolunu Meğer taşlı da olsan ben seni düz sanarmışım Belli daha bitmedi göremedim sonunu Ve ben kaldıkça O'nsuz(cc) hiç durmadan ağlarmışım Yar ya işte bulmadan O'nu ben sevince ağlarmışım... Canan Ak[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ölüme Şiir
Alt