Ölüm farklı mıdır?

• Konuyu başlatan gariban
  • Başlangıç tarihi
G

gariban

Kayıtsız
Misafir
hayirli aksamlar, benim merak ettigim bir sey var, ölüm olayina erkek ve kadin nasil tepki verir? yani ölümde yaratilistan gelen bir etkilenme farki varmi? yani anne babasi veya yakini olen kardeslerden erkek olan daha az etkilenir diyebilirmiyiz? kisiye gore degisir mi?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı akşamlar Abdullah..kadın,erkek ve cocuklarin ölümü farklı mi? bilmiyorum ama bildiğim İnsan nasıl yaşarsa öyle ölür nasıl ölürse öyle dirilir.
Ruhun Cinsiyeti Olmaz...ki âdem kadin ya da erkek olarak fark etsin..
KİŞİ ÖLMEZ, "ÖLÜM"Ü TADAR!.. Yaşam boyutunu değiştirir...
Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz. Nasıl inanırsanız öyle yaşarsınız...Nasıl düşünürseniz öyle inanırsınız..Selametle..

G

garibane

Kayıtsız
Misafir
yanlis anladin:)

Gonul sizim iyi aksamlar sorumu anlasilir sormadigimi farkettim daha net olayim.ben bayanim benim babam öldü. aklima geldikce agliyorum cok ozluyorum kahroluyorum birdaha goremiyecegim icin. erkeklerde kadinlar kadar üzülur mu? etkilenme dereceleri farkli mi? bunu merak ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

selahattin

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Gonul sizim iyi aksamlar sorumu anlasilir sormadigimi farkettim daha net olayim.ben bayanim benim babam öldü. aklima geldikce agliyorum cok ozluyorum kahroluyorum birdaha goremiyecegim icin. erkeklerde kadinlar kadar üzülur mu? etkilenme dereceleri farkli mi? bunu merak ediyorum.

bir erkek olarak,cevap vereyim.erkeklerde kadınlar kadar,ve hatta bazı erkekler,bazı kadınlardan daha fazla üzülebilir.bu demek değildirki erkekler kadınlardan fazla üzülür,veya kadınlar erkeklerden çok üzülür.bunlar kişilere göre değişir.ama erkeklerin geneli kadınlar kadar duygularını belli edemiyor,biraz içlerinde yaşıyorlar.tabi buda erkekten erkeğe değişir.yani kişisine göre değişir.eşiniz veya kardeşinizin bir ölüme az üzüldüğünü düşünüyorsanız suçlamadan önce,belkide içten çok üzüldüğünü ama dışa yeterince yansıtamadığını düşünün.hüsnü zan tavsiye ederim.gerçekten kimin ne kadar üzüldüğünü allah bilir.

Üst Alt