Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
olay ya da davranışları kişisel ALMAYIN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 62114" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Bir adam uzun zamandır görmediği bir arkadaşını ziyarete gitmiş. Arkadaşı onu çok iyi karşılamış, izzet ikramda bulunmuş. Yemekten sonra sohbet etmişler, çay kahve içmişler. </span></p><p><span style="color: Black">Ayrılma zamanı gelince ev sahibi sana bahçemi göstereyim demiş. Burası içinde her çeşit meyve ağaçlarının bulunduğu bir cennetmiş. </span></p><p><span style="color: Black">Bahçeyi dolaşırlarken misafirin gözüne bir yerde çok yıpranmış ve kullanılmadığı belli olan tah...tadan bir kulübe çarpmış. Bahçe sahibine: yahu bu nedir, bu şahane bahçenin içinde böyle çirkin bir şeyin anlamı nedir. </span></p><p><span style="color: Black">Bahçe sahibi demiş ki: arkadaşım bu benim bir zamanlar yoksulken içinde yaşadığım kulübemdir. </span></p><p><span style="color: Black">Allah bana imkân verdi zengin oldum, etrafını da aldım. Nereden geldiğimi ve kim olduğumu unutmamak için o kulübeyi yıktırmadım.</span></p><p><span style="color: Black">...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 62114, member: 1049"] [COLOR=Black]Bir adam uzun zamandır görmediği bir arkadaşını ziyarete gitmiş. Arkadaşı onu çok iyi karşılamış, izzet ikramda bulunmuş. Yemekten sonra sohbet etmişler, çay kahve içmişler. Ayrılma zamanı gelince ev sahibi sana bahçemi göstereyim demiş. Burası içinde her çeşit meyve ağaçlarının bulunduğu bir cennetmiş. Bahçeyi dolaşırlarken misafirin gözüne bir yerde çok yıpranmış ve kullanılmadığı belli olan tah...tadan bir kulübe çarpmış. Bahçe sahibine: yahu bu nedir, bu şahane bahçenin içinde böyle çirkin bir şeyin anlamı nedir. Bahçe sahibi demiş ki: arkadaşım bu benim bir zamanlar yoksulken içinde yaşadığım kulübemdir. Allah bana imkân verdi zengin oldum, etrafını da aldım. Nereden geldiğimi ve kim olduğumu unutmamak için o kulübeyi yıktırmadım. ...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
olay ya da davranışları kişisel ALMAYIN
Alt