Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
öğrenci atasözleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 62209" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Öğrenciyi altın sınıfa koymuşlar ille de teneffüs demiş. </span></p><p><span style="color: Black">Bana hocanı söyle sana kaç alacağını söyleyeyim. </span></p><p><span style="color: Black">Görünen kopya kılavuz istemez. </span></p><p><span style="color: Black">Bu günün dersini yarına bırakma.</span></p><p><span style="color: Black">İyi dost sınavda belli olur. </span></p><p><span style="color: Black">Ömür biter ödev bitmez.</span></p><p><span style="color: Black">Zayıf geliyorum demez. </span></p><p><span style="color: Black">Yazılıdan kaçan sözlüye tutulur.</span></p><p><span style="color: Black">Notlar öğrenciyi vezir de eder rezil de.</span></p><p><span style="color: Black">Kılıç kuşananın, not çalışanın. </span></p><p><span style="color: Black">Kopya gelecek yerden kola esirgenmez. </span></p><p><span style="color: Black">Havuç ye! Gözlerin kopya görsün. </span></p><p><span style="color: Black">Not piş karneme düş. </span></p><p><span style="color: Black">Kışın maç hoş, yazın karne boş. </span></p><p><span style="color: Black">Ayağını sırana, elini kopyana göre uzat.</span></p><p><span style="color: Black">Karneni babana göre düzelt.</span></p><p><span style="color: Black">Kopyanın mumu sözlüye kadar yanar.</span></p><p><span style="color: Black">Sözlü icat oldu, kopyanin foyasi ortaya cikti.</span></p><p><span style="color: Black">Beni geçiren hoca bin yaşasın.</span></p><p><span style="color: Black">Yanlış hesap matematik hocasından döner. </span></p><p><span style="color: Black">Kopya çeken öğrenci pas tutmaz. </span></p><p><span style="color: Black">Sakla kopyayı gelir çekme zamanı. </span></p><p><span style="color: Black">Tembel, çalışkan oluncaya kadar hoca emekli olur. </span></p><p><span style="color: Black">Beraberlikten iyi not doğar. </span></p><p></p><p>çook kommiik</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 62209, member: 1049"] [COLOR=Black]Öğrenciyi altın sınıfa koymuşlar ille de teneffüs demiş. Bana hocanı söyle sana kaç alacağını söyleyeyim. Görünen kopya kılavuz istemez. Bu günün dersini yarına bırakma. İyi dost sınavda belli olur. Ömür biter ödev bitmez. Zayıf geliyorum demez. Yazılıdan kaçan sözlüye tutulur. Notlar öğrenciyi vezir de eder rezil de. Kılıç kuşananın, not çalışanın. Kopya gelecek yerden kola esirgenmez. Havuç ye! Gözlerin kopya görsün. Not piş karneme düş. Kışın maç hoş, yazın karne boş. Ayağını sırana, elini kopyana göre uzat. Karneni babana göre düzelt. Kopyanın mumu sözlüye kadar yanar. Sözlü icat oldu, kopyanin foyasi ortaya cikti. Beni geçiren hoca bin yaşasın. Yanlış hesap matematik hocasından döner. Kopya çeken öğrenci pas tutmaz. Sakla kopyayı gelir çekme zamanı. Tembel, çalışkan oluncaya kadar hoca emekli olur. Beraberlikten iyi not doğar. [/COLOR] çook kommiik [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
öğrenci atasözleri
Alt