Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
O an baktım kalbime sen yoktun.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 34296" data-attributes="member: 1043"><p><span style="color: darkred"><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ne çok sevmiştik birbirimizi</span></span></em></strong></span></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: darkred"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ve ne güzel sevmiştik öyle</span></span></em></span></span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: darkred"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Hiç çirkinlik yoktu sevgimizde Sevgiye layıktı herşeyimiz</span></span></em></span></span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred"><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Her şeyimiz sevgiydi ALLAH'ın boyasıydı sevgi ve biz sevgiyle baştan sona boyanmıştık</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Belki tüm hislerimiz söze gelmezdi ama söylediğimiz tüm sözler kalbimiz kadar temizdi</span></span></em></span></strong></p><p></span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Birbirimizin halinden anlar, bazen saatlerce konuşmazdık Bazen de yüreklerimiz dolu dolu sözlerimize yetecek saatler bulamazdık</span></span></em></span></strong></p><p></span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Gecelerimiz gün gibi aydınlık, günlerimiz gece kadar sırlı ve saklıydı</span></span></em></span></strong></p><p></span></span></p><p><a href="https://img34.imageshack.us/i/5490ilahi20ente20maksud.gif/" target="_blank"></a></p><p><a href="https://img34.imageshack.us/i/5490ilahi20ente20maksud.gif/" target="_blank"></a></p><p style="text-align: center"><span style="color: darkred"><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ve gün geldi sevgili sevgin bitti</span></span></em></strong></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Kalbinden gelmese de dudaklarından dökülen sözler böyleydi</span></span></em></span></strong></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Çok kısaydı sözlerin: "Her şey bitti"</span></span></em></span></strong></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Hatırlar mısın birgün konuşmuştuk seninle?</span></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred"><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">"Sevgi ne kadar kısa sözlerle bitirilirse o kadar lekesiz olur, sevgiyi bitiren sözler uzadıkça hem sözler anlamsızlaşır, acı çeker hem de sevgi lekelenir" demiştik O yüzden sevgiye yaraşan, yalnızca bir nokta olmalıydı ve sen o noktayı kalbine koymuştun</span></span></em></strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Artık o noktadan bana düşen, görünmez bir gözyaşı damlasıydı, kalbime giden</span></span></em></span></strong></p></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Niçin sevdiğini sormamıştım, öyleyse niçin bittiğini de sormam anlamsızdı</span></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred"><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ya yaşananlar günler, aylar, yıllar</span></span></em></strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Şükretmek geldi içimden gözyaşlarıyla beraber</span></span></em></span></strong></p></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Seni sevdiğim için şükrettim ve dedim ki</span></span></em></span></strong></p></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">"Bir an içinde olsa sevildim"</span></span></em></span></strong></p></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Sevdim ve sevildim</span></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred"><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Evet, bedenime ilahi ruh üflenmişti artık, yaşıyordum</span></span></em></strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Aşkı tatmıştım, artık beşer değil, insandım</span></span></em></span></strong></p></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Buna sen vesile olmuştun, öyleyse sana teşekkür borçluyum Her şeye rağmen</span></span></em></span></strong></p></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ve gün oldu duydum ki başkasını sevmişsin</span></span></em></span></strong></p></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ne kadar mutlu oldum bilemezsin</span></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred"><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Beni unutmuşsun ama sevgiyi unutmamışsın, dedim Hala yaşıyor demek ölmemiş, dedim içimden</span></span></em></strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ve gün geldi üzüldüm, vuruldum ta yüreğimden Çünkü sevmiyor, sevgi sözleriyle aldatıyormuşsun, sevmiyor ama seviyor gibi davranıyormuşsun</span></span></em></span></strong></p></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred"><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ve o an kalbime baktım Sen yoktun.</span></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #8b0000">Alıntı..</span></span></span></em></strong></p> </p></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 34296, member: 1043"] [COLOR=darkred][B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ne çok sevmiştik birbirimizi[/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred][SIZE=3][FONT=Book Antiqua][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ve ne güzel sevmiştik öyle[/SIZE][/FONT][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred][SIZE=3][FONT=Book Antiqua][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Hiç çirkinlik yoktu sevgimizde Sevgiye layıktı herşeyimiz[/SIZE][/FONT][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B] [CENTER][SIZE=3][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred][B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Her şeyimiz sevgiydi ALLAH'ın boyasıydı sevgi ve biz sevgiyle baştan sona boyanmıştık[/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER][SIZE=3][FONT=Book Antiqua] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Belki tüm hislerimiz söze gelmezdi ama söylediğimiz tüm sözler kalbimiz kadar temizdi[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Birbirimizin halinden anlar, bazen saatlerce konuşmazdık Bazen de yüreklerimiz dolu dolu sözlerimize yetecek saatler bulamazdık[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Gecelerimiz gün gibi aydınlık, günlerimiz gece kadar sırlı ve saklıydı[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B][/CENTER] [/FONT][/SIZE] [URL="https://img34.imageshack.us/i/5490ilahi20ente20maksud.gif/"] [/URL] [CENTER][COLOR=darkred][B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ve gün geldi sevgili sevgin bitti[/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Kalbinden gelmese de dudaklarından dökülen sözler böyleydi[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Çok kısaydı sözlerin: "Her şey bitti"[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Hatırlar mısın birgün konuşmuştuk seninle?[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B] [COLOR=darkred][B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]"Sevgi ne kadar kısa sözlerle bitirilirse o kadar lekesiz olur, sevgiyi bitiren sözler uzadıkça hem sözler anlamsızlaşır, acı çeker hem de sevgi lekelenir" demiştik O yüzden sevgiye yaraşan, yalnızca bir nokta olmalıydı ve sen o noktayı kalbine koymuştun[/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Artık o noktadan bana düşen, görünmez bir gözyaşı damlasıydı, kalbime giden[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Niçin sevdiğini sormamıştım, öyleyse niçin bittiğini de sormam anlamsızdı[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B] [COLOR=darkred][B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ya yaşananlar günler, aylar, yıllar[/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Şükretmek geldi içimden gözyaşlarıyla beraber[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Seni sevdiğim için şükrettim ve dedim ki[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]"Bir an içinde olsa sevildim"[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Sevdim ve sevildim[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B] [COLOR=darkred][B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Evet, bedenime ilahi ruh üflenmişti artık, yaşıyordum[/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Aşkı tatmıştım, artık beşer değil, insandım[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Buna sen vesile olmuştun, öyleyse sana teşekkür borçluyum Her şeye rağmen[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ve gün oldu duydum ki başkasını sevmişsin[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ne kadar mutlu oldum bilemezsin[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B] [COLOR=darkred][B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Beni unutmuşsun ama sevgiyi unutmamışsın, dedim Hala yaşıyor demek ölmemiş, dedim içimden[/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ve gün geldi üzüldüm, vuruldum ta yüreğimden Çünkü sevmiyor, sevgi sözleriyle aldatıyormuşsun, sevmiyor ama seviyor gibi davranıyormuşsun[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ve o an kalbime baktım Sen yoktun.[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=#8b0000]Alıntı..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
O an baktım kalbime sen yoktun.
Alt