Niyeti hayr olanın akibeti de hayr olur...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
vav.jpg

Yapılan işler niyetlere göre değerlenir...
Herkes yaptığı işin karşılığını niyetine göre alır...
Kimin niyeti Allah'a ve Resülü'ne varmak, onlara hicret etmekse, eline geçecek sevap da Allah'a ve Resülü'ne hicret sevabıdır...
Kim de elde edeceği bir dünyalığa veya evleneceği bir kadına kavuşmak için yola çıkmışsa, onun hicreti de hicret ettiği şeye göre değerlenir..
niyetti Hayr olanin akibeti de Hayr olur.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Davranışlarınız güzel
olsun çünkü davranışları güzel olanin Kader-i de güzel olur.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Dinimiz samimiyetsizliği kabul etmez. Niyetimiz Rıza-i ilahi değilse bu er geç açığa çıkar. Niyeti hayır olanın akıbeti de hayır olur. İşin sonunda Allah herkesin gönlüne (NİYETİNE) göre verir. Gönülsüz yenen aş ya karın ağrıtır ya baş.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Dinimiz samimiyetsizliği kabul etmez. Niyetimiz Rıza-i ilahi değilse bu er geç açığa çıkar. Niyeti hayır olanın akıbeti de hayır olur. İşin sonunda Allah herkesin gönlüne (NİYETİNE) göre verir. Gönülsüz yenen aş ya karın ağrıtır ya baş.

Allah razı olsun Turab abi ;bu açıdan hiç bakmamıştım yaşadıklarıma, maruz kaldığım geçmişimdeki insanların tavrına, şimdi neden canımın acıdığını bir kez daha anladım, bu açıdan bakınca da mağdurmuşum. :( Haksızlık edenin halini merak ediyorum ben hakkımı helal ettim ama Allah cc ne diyecek? O verdiği hakkı hukuku helal edecek mi? Onun sınırları bu kadar hunharca çiğnenmiş geçilmişken ....

Üst Alt