İyi çalışmalar dilerim.. Bende kullanıcı adımın "çapraz bağlar" olarak değiştirmek istiyorum.. Teşekkür ederim. Selam ve dua ile..
Değişim yapılmıştır.İyi çalışmalar dilerim.. Bende kullanıcı adımın "çapraz bağlar" olarak değiştirmek istiyorum.. Teşekkür ederim. Selam ve dua ile..
Aleykümselam kardeşim, hamdolsun iyiyim. Sende iyisindir inşALLAH. Nickin Huzur Yolcusu olarak değiştirirldi...Selamün Aleyküm Turab abi, nasılsın? Abi benim senden ricam mümkünse benim nicki Huzur Yolcusu olarak değiştirebilir misin?
Hayırlı günler, nickiniz değişti, ayrıca siz rüya yorumu göndermişsiniz ancak birçok yerde uyarı var buradan okuyun lütfen.Hayırlı günler.Nickimi ''Düşünceli İnsan'' olarak değiştirebilir misiniz? Teşekkürler.
![]()
Hayırlı günler, nickiniz değişti, ayrıca siz rüya yorumu göndermişsiniz ancak birçok yerde uyarı var buradan okuyun lütfen.
Birşey değil, rüya yorumu yapılmıyor artık, ay sonuna kadar diye birşey yok. Rüya yorumu yapan Gönül sızım artık rüyaları yorumlamıyor. Umarım anlatabildim. Uyarıda yazıldığı gibi yorum yapmak isteyen olursa ancak cevap alabilirsiniz. Yayınlanan mesajlarda düzenleme ve silme yapılmıyorNickimi değiştirdiğiniz için teşekkür ederim.
Maalesef rüyayı yazdıktan rüya yorumu yapılmadığı yazısını okudum. Sanırım bu ay sonuna kadar yorum yapılamayacakmış. Rüyayı silemiyorum ama düzenleyebilir miyim? Yazdıklarımı sitenizden silmek yerine düzenlemek gibi bir şey var mı?
Aleykümselam, nickiniz değiştirildi...Es-selamu aleyküm,
Sizden isteğim, nickimi "pelikan" veya "pelikann" olarak değiştirebilir misiniz?
Hangisi uygunsa
Teşekkür ederim
Es-selamu aleyküm