Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Neşet ertaş 'tan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="YORGUN" data-source="post: 55449" data-attributes="member: 3123"><p><strong>NEŞET ERTAŞTAN....</strong></p><p> </p><p> Büyük ozana Allah rahmet eylesin.</p><p> </p><p>AĞLA SAZIM</p><p>Bu ayrılık sana da mı kar etti</p><p>Ağla sazım ağlanacak zamandır</p><p>Bu hasretlik her günümü zay'etti</p><p>Ağla sazım ağlanacak zamandır</p><p></p><p>Zalim felek çilesine doyurdu</p><p>Terkettirdi bana sılayı yurdu</p><p>Çetindir çekilmez ayrılık derdi</p><p>Ağla sazım ağlanacak zamandır.</p><p></p><p>Soldu gönlümdeki al yeşil bağlar</p><p>Hasret ateş olmuş yüreğim dağlar</p><p>Her nerde gördüysem Garip'ler ağlar</p><p>Ağla sazım ağlanacak zamandır</p><p></p><p></p><p></p><p>YALAN DÜNYA</p><p>Hep sen mi ağladın hep sen mi yandın</p><p>Bende gülmedim yalan dünyada</p><p>Sen beni gönlünce mutlumu sandın</p><p>Ömrümü boş yere çalan dünyada</p><p></p><p>Ah yalan dünyada yalan dünyada</p><p>Yalandan yüzüne gelen dünyada</p><p></p><p>Sen ağladın canım ben ise yandım</p><p>Dünyayı gönlümce olacak sandım</p><p>Boş yere aldandım boş yere kandım</p><p>Rengi gönlümde solan dünyada</p><p></p><p>Ah yalan dünyada yalan dünyada</p><p>Yalandan yüzüne gelen dünyada</p><p></p><p>Bilirim sevdiğim kusurun yoğdu</p><p>Sana karşı benim hayalim çoğdu</p><p>Felek bulut oldu üstüme yağdı</p><p>Yaşları gözüme dolan dünyada</p><p></p><p>Ah yalan dünyada yalan dünyada</p><p>Yalandan yüzüne gelen dünyada</p><p></p><p>Ne yemek ne içmek ne tadım kaldı</p><p>Garip bülbül gibi feryadım kaldı</p><p>Alamadım eyvah muradım kaldı</p><p>Ben gidip ellere kalan dünyada</p><p></p><p>Ah yalan dünyada yalan dünyada</p><p>Yalandan yüzüne gelen dünyada</p><p></p><p>Hep sen mi ağladın hep sen mi yandın</p><p>Bende gülmedim yalan dünyada</p><p>Sen beni gönlünce mutlumu sandın</p><p>Ömrümü boş yere çalan dünyada</p><p></p><p>Ah yalan dünyada yalan dünyada</p><p>Yalandan yüzüne gelen dünyada</p><p></p><p>Sen ağladın canım ben ise yandım</p><p>Dünyayı gönlümce olacak sandım</p><p>Boş yere aldandım boş yere kandım</p><p>Rengi gönlümde solan dünyada</p><p></p><p>Ah yalan dünyada yalan dünyada</p><p>Yalandan yüzüne gelen dünyada</p><p></p><p>Bilirim sevdiğim kusurun yoğdu</p><p>Sana karşı benim hayalim çoğdu</p><p>Felek bulut oldu üstüme yağdı</p><p>Yaşları gözüme dolan dünyada</p><p></p><p>Ah yalan dünyada yalan dünyada</p><p>Yalandan yüzüne gelen dünyada</p><p></p><p>Ne yemek ne içmek ne tadım kaldı</p><p>Garip bülbül gibi feryadım kaldı</p><p>Alamadım eyvah muradım kaldı</p><p>Ben gidip ellere kalan dünyada</p><p></p><p>Ah yalan dünyada yalan dünyada</p><p>Yalandan yüzüne gelen dünyada</p><p></p><p>AHİRİM SENSİN</p><p></p><p>Cahildim dünyanın zevkine gandım</p><p>Hayale aldandım,boşuna yandım</p><p>Seni ilelebet benimsin sandım</p><p></p><p>Ölürüm sevdiğim zehirim sensin</p><p>Evvelim sen oldun ahirim sensin</p><p></p><p>Sözüm yok şu benden gırıldığına</p><p>Gidip başka dala sarıldığına</p><p>Göynüm inanmıyor ayrıldığına</p><p></p><p>Gözyaşım sel oldu zehirim sensin</p><p>Evvelim sen oldun,ahirim sensin</p><p></p><p> </p><p>YARDAN AYRI DÜŞELİ</p><p>Yardan ayrı düşeli </p><p>Geçmiyor günler</p><p>Hastadır garib gönlüm</p><p>Durmadan inler inler</p><p></p><p>Hastadır garib gönlüm</p><p>Durmadan inler inler</p><p></p><p>Dertlinin çaresini</p><p>Mecnun'un Leyla'sını</p><p>Garibin yarasını</p><p>Sarmıyor eller eller</p><p></p><p>Garibin yarasını</p><p>Sarmıyor eller eller</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YORGUN, post: 55449, member: 3123"] [B]NEŞET ERTAŞTAN....[/B] Büyük ozana Allah rahmet eylesin. AĞLA SAZIM Bu ayrılık sana da mı kar etti Ağla sazım ağlanacak zamandır Bu hasretlik her günümü zay'etti Ağla sazım ağlanacak zamandır Zalim felek çilesine doyurdu Terkettirdi bana sılayı yurdu Çetindir çekilmez ayrılık derdi Ağla sazım ağlanacak zamandır. Soldu gönlümdeki al yeşil bağlar Hasret ateş olmuş yüreğim dağlar Her nerde gördüysem Garip'ler ağlar Ağla sazım ağlanacak zamandır YALAN DÜNYA Hep sen mi ağladın hep sen mi yandın Bende gülmedim yalan dünyada Sen beni gönlünce mutlumu sandın Ömrümü boş yere çalan dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Yalandan yüzüne gelen dünyada Sen ağladın canım ben ise yandım Dünyayı gönlümce olacak sandım Boş yere aldandım boş yere kandım Rengi gönlümde solan dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Yalandan yüzüne gelen dünyada Bilirim sevdiğim kusurun yoğdu Sana karşı benim hayalim çoğdu Felek bulut oldu üstüme yağdı Yaşları gözüme dolan dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Yalandan yüzüne gelen dünyada Ne yemek ne içmek ne tadım kaldı Garip bülbül gibi feryadım kaldı Alamadım eyvah muradım kaldı Ben gidip ellere kalan dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Yalandan yüzüne gelen dünyada Hep sen mi ağladın hep sen mi yandın Bende gülmedim yalan dünyada Sen beni gönlünce mutlumu sandın Ömrümü boş yere çalan dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Yalandan yüzüne gelen dünyada Sen ağladın canım ben ise yandım Dünyayı gönlümce olacak sandım Boş yere aldandım boş yere kandım Rengi gönlümde solan dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Yalandan yüzüne gelen dünyada Bilirim sevdiğim kusurun yoğdu Sana karşı benim hayalim çoğdu Felek bulut oldu üstüme yağdı Yaşları gözüme dolan dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Yalandan yüzüne gelen dünyada Ne yemek ne içmek ne tadım kaldı Garip bülbül gibi feryadım kaldı Alamadım eyvah muradım kaldı Ben gidip ellere kalan dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Yalandan yüzüne gelen dünyada AHİRİM SENSİN Cahildim dünyanın zevkine gandım Hayale aldandım,boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden gırıldığına Gidip başka dala sarıldığına Göynüm inanmıyor ayrıldığına Gözyaşım sel oldu zehirim sensin Evvelim sen oldun,ahirim sensin YARDAN AYRI DÜŞELİ Yardan ayrı düşeli Geçmiyor günler Hastadır garib gönlüm Durmadan inler inler Hastadır garib gönlüm Durmadan inler inler Dertlinin çaresini Mecnun'un Leyla'sını Garibin yarasını Sarmıyor eller eller Garibin yarasını Sarmıyor eller eller [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Neşet ertaş 'tan
Alt