Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
"Nerede olursan ol yüreğimdesin"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 38618" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px">Nerede olursan ol yüreğimdesin" demiştin ya. </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> ınanmıştım. </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Yanıldığımı,ansızın. </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Bir nefes de. </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Beni soluksuz bıraktığında anladım. </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Anladım ki Çok uzağım yüreğinden,benliğinden,ruhundan </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Sesim kısıldı haykıramıyorum </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Sokaklarda yankılanan feryatlarımı duymuyorum </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Çaresizlikten mi kısıldı sesim ? </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Yok sa sensizlikten mi? </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> "Nerede olursan ol yüreğimdesin" demiştin ya . </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> ınanmıştım. </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Sayıklıyorum. </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> "Yoksun işte yoksun ". </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Gözyaşları bitti sanılır </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Yürek yanılır,göz aldanır </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Yaşların sessizce yüreğe doğru aktığını görebilen var mıdır ? </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Özlemekten yorulunca geriye ne kalır yüreklerde ? </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Bende ruhumu alev alev yakan bir çift siyah göz kaldı senden geriye. </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Derin,dipsiz,sonsuz. </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> ıçinde kaybolmaktan korktuğum </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Kıvılcımlar saçan </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Yıldızları bile kıskandıran bir çift göz. </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Sayıklıyorum. </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> "Yoksun işte yoksun ". </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> "Yüreğindeki sevgi kırıntılarını atıp cebine,dudağında boş bir ıslık,gözlerinde sahte arayışlarla ne de kolaymış gitmeler." </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Sen gidince anladım. </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Sen boynu bükük,kırık dökük sevgilerden arınırkenBıraktığın yüreğe bir kez bile dönüp bakmadan gittinıçindeki o bir türlü dolduramadığın koskoca,kapkara boşluğa doğru yol alırkenFarkında mısın hayatın girdabına sürüklenen sevgisiz kuru bir yaprak olduğunun ? </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Bunu anladığın gün otur bir kayalığın üzerine seyret denizi </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Sor ona </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Köpük köpük sitemle anlatacaktır öfkeli yanlızlığının sebebini </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Ve biliyorum </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> O gün anlayacaksın </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Ardında bıraktığın yüreğin;aslında tüm denizleri kuşattığını. </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Son bir hamle yaparak ardına bakacaksın </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> Gözlerimi arayacaksın delice </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> " Affet!" diyen gözlerinle geleceksin </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> "Nerede olursan ol yüreğimdesin" demiştin ya. </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span><span style="font-size: 15px"> ınanmıştım.</span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px">Alıntı..</span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><em><span style="font-size: 15px"></span></em></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 38618, member: 1043"] [CENTER][FONT=Trebuchet MS][COLOR=Magenta][I][SIZE=4]Nerede olursan ol yüreğimdesin" demiştin ya. [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] ınanmıştım. [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Yanıldığımı,ansızın. [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Bir nefes de. [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Beni soluksuz bıraktığında anladım. [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Anladım ki Çok uzağım yüreğinden,benliğinden,ruhundan [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Sesim kısıldı haykıramıyorum [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Sokaklarda yankılanan feryatlarımı duymuyorum [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Çaresizlikten mi kısıldı sesim ? [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Yok sa sensizlikten mi? [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] "Nerede olursan ol yüreğimdesin" demiştin ya . [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] ınanmıştım. [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Sayıklıyorum. [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] "Yoksun işte yoksun ". [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Gözyaşları bitti sanılır [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Yürek yanılır,göz aldanır [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Yaşların sessizce yüreğe doğru aktığını görebilen var mıdır ? [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Özlemekten yorulunca geriye ne kalır yüreklerde ? [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Bende ruhumu alev alev yakan bir çift siyah göz kaldı senden geriye. [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Derin,dipsiz,sonsuz. [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] ıçinde kaybolmaktan korktuğum [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Kıvılcımlar saçan [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Yıldızları bile kıskandıran bir çift göz. [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Sayıklıyorum. [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] "Yoksun işte yoksun ". [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] "Yüreğindeki sevgi kırıntılarını atıp cebine,dudağında boş bir ıslık,gözlerinde sahte arayışlarla ne de kolaymış gitmeler." [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Sen gidince anladım. [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Sen boynu bükük,kırık dökük sevgilerden arınırkenBıraktığın yüreğe bir kez bile dönüp bakmadan gittinıçindeki o bir türlü dolduramadığın koskoca,kapkara boşluğa doğru yol alırkenFarkında mısın hayatın girdabına sürüklenen sevgisiz kuru bir yaprak olduğunun ? [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Bunu anladığın gün otur bir kayalığın üzerine seyret denizi [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Sor ona [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Köpük köpük sitemle anlatacaktır öfkeli yanlızlığının sebebini [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Ve biliyorum [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] O gün anlayacaksın [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Ardında bıraktığın yüreğin;aslında tüm denizleri kuşattığını. [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Son bir hamle yaparak ardına bakacaksın [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] Gözlerimi arayacaksın delice [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] " Affet!" diyen gözlerinle geleceksin [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] "Nerede olursan ol yüreğimdesin" demiştin ya. [/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4] ınanmıştım. Alıntı.. [/SIZE][/I][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
"Nerede olursan ol yüreğimdesin"
Alt