Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Nefsin arzularından kurtulmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 48787" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Sevmeyen, gönül insanı olamazdi..</span></p><p><span style="color: black">iste ben Sevginin edebiyatini yapiyordum..</span></p><p><span style="color: black">seven.. kalemim.. aklim.. idi ..</span></p><p><span style="color: black">Gönlüm Yusufun kuyusunda haps olmustu..</span></p><p><span style="color: black">Yusuf’un yürürken en çok zorlandığı kuyu elbette ki nefis ve şehvet kuyusudur...</span></p><p><span style="color: black">Nefis ve şehvet kuyusu, kuyuların en karanlık ve en derin olanıdır.Girenler kolay kolay kurtulup bir daha geri dönemezlerdi </span></p><p><span style="color: black">Rahman`nin rahmetini yüreklerine ve ışığını ruhlarında hissedenler,anca ..</span></p><p><span style="color: black">Yüce Rabbim ’ın gözetiminde ancak bu kuyuların karanlık ve ürpertici yollarından çıkıp kurtulabilirlerdi</span></p><p><span style="color: black">"</span></p><p><span style="color: black">(Ey) göklerin ve yerin yaratıcısı!</span></p><p><span style="color: black">Dünyada ve ahirette benim yanımda yakınımda olan/beni koruyup destekleyen Sensin: canımı, bütün varlığıyla kendini Sana adamış biri olarak al </span></p><p><span style="color: black">ve beni dürüst ve erdemli insanların arasına kat!"amin</span></p><p><span style="color: black">(Yusuf,101)</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 48787, member: 1049"] [COLOR=black]Sevmeyen, gönül insanı olamazdi..[/COLOR] [COLOR=black]iste ben Sevginin edebiyatini yapiyordum..[/COLOR] [COLOR=black]seven.. kalemim.. aklim.. idi ..[/COLOR] [COLOR=black]Gönlüm Yusufun kuyusunda haps olmustu..[/COLOR] [COLOR=black]Yusuf’un yürürken en çok zorlandığı kuyu elbette ki nefis ve şehvet kuyusudur...[/COLOR] [COLOR=black]Nefis ve şehvet kuyusu, kuyuların en karanlık ve en derin olanıdır.Girenler kolay kolay kurtulup bir daha geri dönemezlerdi [/COLOR] [COLOR=black]Rahman`nin rahmetini yüreklerine ve ışığını ruhlarında hissedenler,anca ..[/COLOR] [COLOR=black]Yüce Rabbim ’ın gözetiminde ancak bu kuyuların karanlık ve ürpertici yollarından çıkıp kurtulabilirlerdi[/COLOR] [COLOR=black]"[/COLOR] [COLOR=black](Ey) göklerin ve yerin yaratıcısı![/COLOR] [COLOR=black]Dünyada ve ahirette benim yanımda yakınımda olan/beni koruyup destekleyen Sensin: canımı, bütün varlığıyla kendini Sana adamış biri olarak al [/COLOR] [COLOR=black]ve beni dürüst ve erdemli insanların arasına kat!"amin[/COLOR] [COLOR=black](Yusuf,101)[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Nefsin arzularından kurtulmak
Alt