Nedensiz iç sıkıntısı ve hevessizlik.

ulkuulku

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Aralık 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
Selamün aleyküm. Rabbime şükürler olsun ki hayatımdaki her şey yolunda, buna rağmen ruhsal olarak buhrandayım ve bazen çok yalnız hissediyorum. Nedensiz bir iç sıkıntısı yaşıyorum uzun zamandır, nankör veya şükürsüz biri olduğumu gerçekten düşünmüyorum ama bu gönlümdeki huzursuzluk benim tüm heveslerimi yok ediyor. Sabah namazı ve kuran okumak çok iyi geliyor ama bir süre sonra yine o sıkıntılı his gelip beni buluyor. hy..

Birkaç teyze geçen aylarda daha ben söylemeden "kızım sende nazar var, enerjin çok kasvetli" falan dedi. Geçen sene yüksek ortalama yaparak Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birine geçtim, sonra sıkıntılarım başladı şu an derslerim çok çok düşük, sınıfta kalma durumum dahi var. Odaklanamıyorum ki ders çalışayım. Ben artık nazar olduğuna inanmaya başladım. Bir akıl verin ne yapmam lazım? Babam bir hocaya götürdü, hocada nazar diyerek okudu baya ama etki etmedi. Daha ne yapılabilir ki? Dua, namaz, kuran da okuyorum. Elle tutulur bir sebep yokken hayatım mahvoluyor. Bir akıl verin. Uzgunnn
 

Dinyolunda

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Şubat 2017
Mesajlar
32
Tepkime puanı
1
Belirli dönemlerde benimde başıma geliyor. Kendini bırakırsan daha fazla boşluğa düşüyorsun. Güçlü ol.
 

ulkuulku

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Aralık 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
Kesinlikle çok haklısınız. Saldığımda daha da dibe çöküyorum.
 

HayalCAH

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Kasım 2014
Mesajlar
59
Tepkime puanı
8
Büyü olabilir, nazar(hased) olabilir. Evini sirekli su ile temizle; ardından bardaklara 1/3 tuz +1/3 sirke +1/3su ekle ve kötü enerjinin uzaklaşması için niyet 7 salavat, 3 felak,3 nas, 3ihlas, ayetel kürsi oku ve evin köşelerine koy... Okuyabilirsen Bakara oku sesli okuyamazsan ses kaydı aç...
 

hicbiri

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
29 Aralık 2019
Mesajlar
4
Tepkime puanı
4
Konum
istanbul
Sirkeli su hicbir etki etmemektedir. Enazindan ben şait olmadim. Psikolojik etkisi varsa o konuda birsey diyemem.

Ayetel kursi okuyunuz. Sonunu 70defa okuyunuz, birisinden size okumasini yuzunuze uflemesini isteyiniz. Ayet-el kursinin yakmadigi hicbir zararli varlik yoktur. Ayetel kursi muslumanlara verilen en buyuk silahlardan biridir.

Nazar noktasinda aile ici olaylari disarida lutfen dillendirmeyiniz. Yildizinizi yukseltmek icin namaz ve oruclariniza.dikkat ediniz. Imkaniniz var ise 'Allah'im var ise uzerimdeki kotu enerjilerden kurtulmak, nazarlardan kurtulmak niyetiyle' diyerek sadaka veriniz. Sadakada onemli olan miktar degil niyettir.

Dilinizi.zikr e alistiriniz. Zikr'i kalbinize alistiriniz. Bir sure sonra fark edeceksinizki kalbiniz kendiliginden zikr cekmeye baslayacak. Siz Allah'i andıkca ruhunuz filizlenecek ve yildiziniz enerjiniz artwcaktir insallah.
 
Üst Alt