selamın aleykum. size birşey danışacaktım. bir kız beni yıllardır seviyodu. benden baskada kimse olmadı. sonra umut verdim bırakmam alıcam seni dedim ne kadar olmaz dese de. kabul etti. birlikte olduk ama ben suan ondan nefret ediyorum tövbe de ettim ama kız beni al ortada bırakma ben ne yapacam diyor. ama ben evlenmek istemiyorum tövbe de ettim onunla evlenmesem olur mu. hayırla kalın hayırlı akşamlar.
Aslında almıyacaktım ama selam Allah'ın selamı. Aleyküm selam.
O kız seni seviyordu, baktın kız sana sırıl sıklam aşık sonra, bırakmıyacam seni alacam diyerek kandırdın namusunu kirlettin, hevesini aldıktan sonra da nefret etmeye başladın.
Şimdide kız, beni ortada birakma diye sana yalvarıyor.
Sence, bu senin yaptığın delikanlılıkmı?dfrt..sen tövbe ettin diye kızın namusu yerine mi geldidfrt..
Diyelimki aynı durum senin kızkardeşinin başına geldi, veya kendini o kızın yerine koy, ozaman sen naparsın?
Benim sana tavsiyem, o kirlettiğin kızın AH ını almadan delikanlı gibi onunla evlenip hem onun, hem kendi şerefini kurtar.
Eğer onunla evlenmezsen o kızın iki elide öbür dünyada senin yakanda olacak....
Heee cevabım sert mi oldu? yoo aslında hafif oldu çünkü ''ben tövbe ettim onunla evlenmesem olurmu'' diye düşündüğün için sen daha ağır cevaplara layıksın.
Seni seven kızı kirlet ondan sonra tut ben tövbe ettim evlenmesem olurmu de, oh ne ala. sen ne haram işledinde tövbe ettin, sen namus kirlettin namus.
En iyisimi yazmayı bırakayım yoksa zivanadan çıkıcamdfrt..dfrt..dfrt..