Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
ne yapacağımı bilmiyorum.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 84339" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Merhaba kardeşim ne yapacağınızı iyi biliyorsunuz da Nefsiniz Sizi aldatıyor, kandırıyor kendinize gelin kendinize...</span></p><p><span style="color: Black">Kainatta her sey kendi Hâl dili ile bizlere seslenir anliyabilene...</span></p><p><span style="color: Black">dertler ,sorunlar ,olaylar ve sıkıntılar bile bize kendi Hâl dili ile haykırdıkları gibi ;</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><strong>İlişkiniz sürecinde her gün kavga her gün hakaret, bunlara neden katlanıyorsunuz anlamıyorum...</strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>ortada çoluk çocuk yok!!o insan ile evlenseniz bile orda selamet yok!!</strong></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">ilişki nasıl başlarsa öyle de devam eder, her şey başlangıç enerjisinde,Bir şey nasıl başlarsa genellikle öyle de devam eder...</span></p><p><span style="color: Black">evlenince daha da fazla kavga ederdiniz!!!! O insandan Kaçın kurtulun orda gelecek ve selamet yok!!</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Üstadım! dolmamış çilemiz var ise;Allahu alem,Hâl-Ene imtihan ve eksiğimiz var demektir....</span></p><p><span style="color: Black">Sen Kendini değiştirmedikçe, içinde bulunduğun durum değişmeyecek anlasana artık..</span></p><p><span style="color: Black">daha 22 yaşındasınız..önünüzde Allah bilir ne güzellikler,bekliyordur!!</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><strong>Yalnız olmak, Yanlış yerde ve yanlış bir kalpte olmaktan iyidir. Yanlış insan ile hiç bir yere varamazsın ! O sadece zaman kaybıdır... </strong></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><strong>"Benim icin hayirli olup olmadigini nasil anliyacam"</strong></span></p><p><span style="color: Black">Hayırlı olan şeyde mutluluk, huzur , sükûnet vardır..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><strong>Hayırsız olanda ;mutsuzluk, huzursuzluk, her gün kavga her gün hakaret,her gün stress ,sinir ve seni huzursuz eden ama ne olduğunu anlıyamadığın bir eksiklik vardır..</strong></span></p><p><span style="color: Black">Evet dostum, Biz kendimizi değiştirmedikçe hep aynı şeyleri yaşar dururuz.........</span></p><p><span style="color: Black">Senin hissediğin sevgi, sevmek değil!! takıntı- saplantı - yalnız kalma korkusu...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><strong>"islamiyete uygun biri beni bulsun istiyorum "</strong></span></p><p><span style="color: Black">O zaman ilk önce konuştuğun o insandan ayrılın ki;Bir kapı kapayınca.,başka bir kapı açılsın...</span></p><p><span style="color: Black"><strong>kendinizi maddi manevi her anlamda yetiştirip islami, temiz mekanlarda bulunun!!Bulunmak istiyorsaniz Sizde doğru yerde bulunun!!</strong></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Başınıza her ne musibet gelirse, kendi yaptıklarınız yüzündendir O,cc. yine de çoğunu affeder.” (42/30)</span></p><p><span style="color: Black">Başımıza gelen musibetlere bakış açısı bu olmalıdır. İnsanlara azabın tesadüfi değil, yapılanlara karşılık verildiğinin göstergesidir..</span></p><p><span style="color: Black">Yaşadığımız her iyi şey, bizim emeğimizin sonucu, başa gelen her kötü şey de onu hak ettiğimiz anlamını taşımaz. </span></p><p><span style="color: Black">Bazen Allah, hak etmediğimiz halde, ufacık bir iyiliğimize bile, çok güzel bir şey yaşatabilir bize. Ya da, ufak bir hatamız yüzünden, bizi düzeltmek için, </span></p><p><span style="color: Black">bu hatanın arkasından, bizi üzecek bir tecrübe yaşatabilir........... Allah cc. bizi cezalandırmıyor !kendi ellerimizi vesile kılarak terbiye ediyor..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Allah cc. akıl fikir versin.. Rabbim tüm çocukları hayırlı insanlar ile karşılaştırsın...amin..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 84339, member: 1049"] [COLOR="Black"]Merhaba kardeşim ne yapacağınızı iyi biliyorsunuz da Nefsiniz Sizi aldatıyor, kandırıyor kendinize gelin kendinize... Kainatta her sey kendi Hâl dili ile bizlere seslenir anliyabilene... dertler ,sorunlar ,olaylar ve sıkıntılar bile bize kendi Hâl dili ile haykırdıkları gibi ; [B]İlişkiniz sürecinde her gün kavga her gün hakaret, bunlara neden katlanıyorsunuz anlamıyorum... ortada çoluk çocuk yok!!o insan ile evlenseniz bile orda selamet yok!![/B] ilişki nasıl başlarsa öyle de devam eder, her şey başlangıç enerjisinde,Bir şey nasıl başlarsa genellikle öyle de devam eder... evlenince daha da fazla kavga ederdiniz!!!! O insandan Kaçın kurtulun orda gelecek ve selamet yok!! Üstadım! dolmamış çilemiz var ise;Allahu alem,Hâl-Ene imtihan ve eksiğimiz var demektir.... Sen Kendini değiştirmedikçe, içinde bulunduğun durum değişmeyecek anlasana artık.. daha 22 yaşındasınız..önünüzde Allah bilir ne güzellikler,bekliyordur!! [B]Yalnız olmak, Yanlış yerde ve yanlış bir kalpte olmaktan iyidir. Yanlış insan ile hiç bir yere varamazsın ! O sadece zaman kaybıdır... [/B] [B]"Benim icin hayirli olup olmadigini nasil anliyacam"[/B] Hayırlı olan şeyde mutluluk, huzur , sükûnet vardır.. [B]Hayırsız olanda ;mutsuzluk, huzursuzluk, her gün kavga her gün hakaret,her gün stress ,sinir ve seni huzursuz eden ama ne olduğunu anlıyamadığın bir eksiklik vardır..[/B] Evet dostum, Biz kendimizi değiştirmedikçe hep aynı şeyleri yaşar dururuz......... Senin hissediğin sevgi, sevmek değil!! takıntı- saplantı - yalnız kalma korkusu... [B]"islamiyete uygun biri beni bulsun istiyorum "[/B] O zaman ilk önce konuştuğun o insandan ayrılın ki;Bir kapı kapayınca.,başka bir kapı açılsın... [B]kendinizi maddi manevi her anlamda yetiştirip islami, temiz mekanlarda bulunun!!Bulunmak istiyorsaniz Sizde doğru yerde bulunun!![/B] Başınıza her ne musibet gelirse, kendi yaptıklarınız yüzündendir O,cc. yine de çoğunu affeder.” (42/30) Başımıza gelen musibetlere bakış açısı bu olmalıdır. İnsanlara azabın tesadüfi değil, yapılanlara karşılık verildiğinin göstergesidir.. Yaşadığımız her iyi şey, bizim emeğimizin sonucu, başa gelen her kötü şey de onu hak ettiğimiz anlamını taşımaz. Bazen Allah, hak etmediğimiz halde, ufacık bir iyiliğimize bile, çok güzel bir şey yaşatabilir bize. Ya da, ufak bir hatamız yüzünden, bizi düzeltmek için, bu hatanın arkasından, bizi üzecek bir tecrübe yaşatabilir........... Allah cc. bizi cezalandırmıyor !kendi ellerimizi vesile kılarak terbiye ediyor.. Allah cc. akıl fikir versin.. Rabbim tüm çocukları hayırlı insanlar ile karşılaştırsın...amin..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
ne yapacağımı bilmiyorum.
Alt