Müslümanlar arasındaki vahdeti sağlıyabilmek için kişisel olarak ne yapabiliriz.???
Evet bu konu hakkında yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyorum?
Bu sitede yalnız bir kişimi var yaw???
Bu sorunun önemi o kadar çokki kişi bu soruyu kendine ve başkalarıyla paylaşmadığı sürece imanının kemalat derecesini sorgulaması gerekir, bulunduğumuz zaman ve mekan içerisinde herkesin kendini bu konu üzerinde sorgulaması gerekirken bananeci ve sananeci bir uslupla konuya uzak durması büyük bir vebaldir, ben kendimi bu konuda ne yapmam ve ne yapabiliriz konusunda sizlerden fikir alışverişinde bulunmayı istemem benim inancımın gereğidir, zaman ve mekan açısından bu kadar önemli bir konuya duyarsız kalınması beni manevi açıdan ziyadesiyle üzmüştür, bilinçli diye tabir edilen müslüman konuya bu kadar duyarsız kalabiliyorsa sokaktaki etliye sütlüye karışmayan bir kesimin toplumda çoğunluk oluşturması haliyle gayet doğaldır...
Müslümanlar arasındaki vahdeti sağlıyabilmek için kişisel olarak ne yapabiliriz.???
Bu sitede bir değil birçok kardeşimiz var, ama siz konuyu yanlış bölüme açtığınız için kimsenin ilgisini çekmedi kanısındayım..Evet bu konu hakkında yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyorum?
Bu sitede yalnız bir kişimi var yaw???