Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ne oldu Bize Biz dua etmeyi mi unuttuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="simge1989" data-source="post: 84723" data-attributes="member: 7732"><p>o babanın dileğini yapsaydın ne olurdu ki evlat . ne kadar güzel bir şey istemiş senden . o mazlumların el açıp sana dua etmesinden kendini mahrum bıraktığın için üzülmelisin. insan her zaman öyle bir ortamı arasa bulamaz . gerçekten bulamaz . o arkadaşlarını arasan bulursun ama o insanları arasan bulamassın belki de bir daha.. ve büyük sözü dinlemek her zaman iyidir bu hayatta . </p><p></p><p> o tarz birşeyle bende karşılaştığım için yorum yapmaktan kendimi alamadım kardeşim. henüz genç bir bayanım . bizim evin orada çok güzel bir mekan var. annem kızım senin nişanın olursa burada yapalım dedi. ve ben peki anne orası olsun dedim. gerçekten güzel bir yer ama beğenmeseydim farzedelim yine de orada yaparım çünkü annem istemiş gönlünce. onlar beni bunca yıl yetiştirmiş büyütmüş ben onun bu isteğini ASLA geri çevirmem . çevirmeyeceğim de.. keşke o evlat da böyle düşünseydi. . emin ol ki o insanlar gelir geçer bir gün hayatında olmazlar bile. ama baba her zaman senle olacak yüreğinde ......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="simge1989, post: 84723, member: 7732"] o babanın dileğini yapsaydın ne olurdu ki evlat . ne kadar güzel bir şey istemiş senden . o mazlumların el açıp sana dua etmesinden kendini mahrum bıraktığın için üzülmelisin. insan her zaman öyle bir ortamı arasa bulamaz . gerçekten bulamaz . o arkadaşlarını arasan bulursun ama o insanları arasan bulamassın belki de bir daha.. ve büyük sözü dinlemek her zaman iyidir bu hayatta . o tarz birşeyle bende karşılaştığım için yorum yapmaktan kendimi alamadım kardeşim. henüz genç bir bayanım . bizim evin orada çok güzel bir mekan var. annem kızım senin nişanın olursa burada yapalım dedi. ve ben peki anne orası olsun dedim. gerçekten güzel bir yer ama beğenmeseydim farzedelim yine de orada yaparım çünkü annem istemiş gönlünce. onlar beni bunca yıl yetiştirmiş büyütmüş ben onun bu isteğini ASLA geri çevirmem . çevirmeyeceğim de.. keşke o evlat da böyle düşünseydi. . emin ol ki o insanlar gelir geçer bir gün hayatında olmazlar bile. ama baba her zaman senle olacak yüreğinde ...... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ne oldu Bize Biz dua etmeyi mi unuttuk
Alt