Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Nasıl da konuşmak istiyorum oysa
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 37210" data-attributes="member: 1043"><p><span style="color: Olive"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><em>uzun zamandır,</em></span></span></strong></span></p><p><span style="color: Olive"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><em>susmak dilimden zamansız dökülenlere kefaret olamasa da...</em></span></span></strong></span></p><p><span style="color: Olive"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><em>her doğruyu söylemekten çekinmeyen ben,</em></span></span></strong></span></p><p><span style="color: Olive"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><em>yanlış zamanda söylenen doğruyla en büyük yanlışı yapmışım..</em></span></span></strong></span></p><p><span style="color: Olive"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><em>...</em></span></span><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px"><em>...hiç bir lisan tercüman olamaz halimi arzai</em></span></span></strong></span></p><p><span style="color: Olive"><strong><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px"><em>geçmişe ah etmekteyken gelecek akıp gitmekte gözlerimin önünde..</em></span></span></strong></span></p><p><span style="color: Olive"><strong><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px"><em>'Elif' gibi doğruyken bir zamanlar</em></span></span></strong></span></p><p><span style="color: Olive"><strong><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px"><em>şimdi bir 'Vav' edasıyla dualar ediyorum Yaradan'a</em></span></span></strong></span></p><p><span style="color: Olive"><strong><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px"><em>ıhsan eylesin beklediğim dermanı diye bana..</em></span></span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 37210, member: 1043"] [COLOR=Olive][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][I]uzun zamandır, susmak dilimden zamansız dökülenlere kefaret olamasa da... her doğruyu söylemekten çekinmeyen ben, yanlış zamanda söylenen doğruyla en büyük yanlışı yapmışım.. ...[/I][/FONT][/SIZE][FONT=Trebuchet MS][SIZE=3][I]...hiç bir lisan tercüman olamaz halimi arzai geçmişe ah etmekteyken gelecek akıp gitmekte gözlerimin önünde.. 'Elif' gibi doğruyken bir zamanlar şimdi bir 'Vav' edasıyla dualar ediyorum Yaradan'a ıhsan eylesin beklediğim dermanı diye bana..[/I][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Nasıl da konuşmak istiyorum oysa
Alt