Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
nasıl bakmalı hayata
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 51295" data-attributes="member: 1049"><p style="text-align: left"><span style="color: black">Amerika da ünlü bir avukatın kaybettiği tek dava.... </span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">*Ünlü bir futbolcu karısını öldürmekle suçlaniyordu . Futbolcu yakalanmıştı.</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">Ama karısının cesedi ortada yoktu. Duruşma Amerikan filmlerindeki gibiydi.</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">Futbolcu sanık sandalyesinde oturuyordu.</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">Kucak dolusu parayla tuttuğu avukatı jüriyi ikna etmeye uğraşıyordu:</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">´Sayın jüri üyeleri, müvekkilimin suçsuz olduğuna yürekten inaniyorum.</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">Buna az sonra sizler de inanacaksiniz.</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">Neden mi?</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">Bakın, şimdi 1´ den 10´ a kadar sayacağım ve müvekkilimin öldürdüğü iddia edilen karisi bu kapidan içeri girecek...</span></p><p></p><p><span style="color: black">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10...´ Bütün jüri kapiya döndü. Kimse girmedi içeri .</span></p><p style="text-align: left"><span style="color: black">Avukat bir savunma dahisiydi , öldürücü hamlesini yaptı:</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">´Bakın, siz de kadının öldüğüne inanmıyorsunuz.</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">Çünkü hepiniz içeri girecek diye kapiya baktınız.</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">İşte kararı buna göre vermenizi talep ediyorum.´</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">Jüri, ünlü futbolcuyu suçlu bulduğunu bildirdi ve dava bu sekilde sonuçlandi</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">.</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">Mahkeme çıkışında avukat , bayan jüri baskanina yaklasti:</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">´10´ a kadar saydigimda siz de diğer üyeler gibi kapıya bakmıştınız.</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">Neden böyle bir karara imza attınız?´</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">´Doğru´ dedi jüri başkanı ;</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">´Ben de kapıya baktım, ama müvekkiliniz kapıya bakmıyordu !.. ´</span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="color: black">NOT: En iyi analist herkes bir noktaya bakarken, o noktaya yönelen</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: black">bakışları izleyen kişidir. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 51295, member: 1049"] [LEFT][COLOR=black]Amerika da ünlü bir avukatın kaybettiği tek dava.... [/COLOR] [COLOR=black]*Ünlü bir futbolcu karısını öldürmekle suçlaniyordu . Futbolcu yakalanmıştı.[/COLOR] [COLOR=black]Ama karısının cesedi ortada yoktu. Duruşma Amerikan filmlerindeki gibiydi.[/COLOR] [COLOR=black]Futbolcu sanık sandalyesinde oturuyordu.[/COLOR] [COLOR=black]Kucak dolusu parayla tuttuğu avukatı jüriyi ikna etmeye uğraşıyordu:[/COLOR] [COLOR=black]´Sayın jüri üyeleri, müvekkilimin suçsuz olduğuna yürekten inaniyorum.[/COLOR] [COLOR=black]Buna az sonra sizler de inanacaksiniz.[/COLOR] [COLOR=black]Neden mi?[/COLOR] [COLOR=black]Bakın, şimdi 1´ den 10´ a kadar sayacağım ve müvekkilimin öldürdüğü iddia edilen karisi bu kapidan içeri girecek...[/COLOR][/LEFT] [COLOR=black]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10...´ Bütün jüri kapiya döndü. Kimse girmedi içeri .[/COLOR] [LEFT][COLOR=black]Avukat bir savunma dahisiydi , öldürücü hamlesini yaptı:[/COLOR] [COLOR=black]´Bakın, siz de kadının öldüğüne inanmıyorsunuz.[/COLOR] [COLOR=black]Çünkü hepiniz içeri girecek diye kapiya baktınız.[/COLOR] [COLOR=black]İşte kararı buna göre vermenizi talep ediyorum.´[/COLOR] [COLOR=black]Jüri, ünlü futbolcuyu suçlu bulduğunu bildirdi ve dava bu sekilde sonuçlandi[/COLOR] [COLOR=black].[/COLOR] [COLOR=black]Mahkeme çıkışında avukat , bayan jüri baskanina yaklasti:[/COLOR] [COLOR=black]´10´ a kadar saydigimda siz de diğer üyeler gibi kapıya bakmıştınız.[/COLOR] [COLOR=black]Neden böyle bir karara imza attınız?´[/COLOR] [COLOR=black]´Doğru´ dedi jüri başkanı ;[/COLOR] [COLOR=black]´Ben de kapıya baktım, ama müvekkiliniz kapıya bakmıyordu !.. ´[/COLOR][/LEFT] [LEFT][COLOR=black]NOT: En iyi analist herkes bir noktaya bakarken, o noktaya yönelen[/COLOR] [COLOR=black]bakışları izleyen kişidir. [/COLOR][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
nasıl bakmalı hayata
Alt