Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Nasihat dinliyene verilir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 87154" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Ve aleykümselam,ve rahmetullahi ve berekatuhu La havle ve la kuvvete illa billah.. </span></p><p><span style="color: Black">Ben burada gönül sızısını dile getiriyor sıkıntılarımı dertlerimi YAŞANMIŞLIKLARI paylaşıyorum..</span></p><p><span style="color: Black">kendim koruyucu anneyim,Mesleğim ,insan ve ruh sağlığı farklı din ,millet ve kültürden insanlarla görüşme, Çalışma ortamında bulunmaktayim...</span></p><p><span style="color: Black">her insan farklıdır ama duygu ve hissler,yaşananlara baktığımızda genelde aynı hatalar yapılır ve sonuçlar ,netice hemen hemen aynı olur. . </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Burada yazi yazarken;Rabbimin bana nasip ettiği ilimleri, Terazinin bir kefesine ,öbür kefeyede kalbimi,vicdanimi ,aklımı ve zamanimi ,emek koyarim.</span></p><p><span style="color: Black">Sağdan soldan alıntı yaparak değil,kendi tercübelerime dayanarak ve Allah rızası için yapmaktayım..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">yazdıklarımı gönül gözü ile okursaniz ;Hepsinin içinde bir yaşanmışlık ,tecrübe ,hikmet ,keramet,ibret ve bir ders vardir..almasını bilene......</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 87154, member: 1049"] [COLOR="Black"]Ve aleykümselam,ve rahmetullahi ve berekatuhu La havle ve la kuvvete illa billah.. Ben burada gönül sızısını dile getiriyor sıkıntılarımı dertlerimi YAŞANMIŞLIKLARI paylaşıyorum.. kendim koruyucu anneyim,Mesleğim ,insan ve ruh sağlığı farklı din ,millet ve kültürden insanlarla görüşme, Çalışma ortamında bulunmaktayim... her insan farklıdır ama duygu ve hissler,yaşananlara baktığımızda genelde aynı hatalar yapılır ve sonuçlar ,netice hemen hemen aynı olur. . Burada yazi yazarken;Rabbimin bana nasip ettiği ilimleri, Terazinin bir kefesine ,öbür kefeyede kalbimi,vicdanimi ,aklımı ve zamanimi ,emek koyarim. Sağdan soldan alıntı yaparak değil,kendi tercübelerime dayanarak ve Allah rızası için yapmaktayım.. yazdıklarımı gönül gözü ile okursaniz ;Hepsinin içinde bir yaşanmışlık ,tecrübe ,hikmet ,keramet,ibret ve bir ders vardir..almasını bilene......[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Nasihat dinliyene verilir
Alt