Söze nerden başlıcağımı bilmiyorum ne olur derdine derman olun, yardımınıza ihtiyacım var. 17 yaşındayım namazımı 5 vakit düzenli kılıyordum yeni başlamıştım namaza 2 ay düzenli kıldım Allah rızası için. Sonrasında bazı sebeplerle öğle ve ikindi hep kazaya kaldı, diğer namazlarımı da artık bıraktım. Ve bir rüya gördüm, tesettürlüyüm normalde ama başım açıktı rüyamda, beyaz giyinmiştim atlet tarzı birşey vardı üzerimde beyazdı, kefen gibiydi. Bir adama bişey olmuştu tam hatırlamıyorum ama işlemediğim bir suçun cezasını çekicektim. Polisler geldi götürdüler beni, sonra kendi kendime şey diyordum annemler merak eder gelirler beni almaya ama kimseden ses yoktu, işin garip tarafı artık poliste yoktu. Polisler aldı beni evet ama sonra sokaklarda geziyordum kimse beni görmüyordu, okulumdan insanlar görüp üzülüyordum. Bu rüyanın etkisinden çıkamadım en kötüsü de artık hep ölümü düşünüyorum, çok korkuyorum ve hayattan zevk alamıyorum. Namazını bırakmamla bi ilgisi var mıdır bu rüyanın. Ya da gerçekten ölümüm yaklaşıyor mu, insanlar öleceğini hissedermiş.