Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Öykü-Hikaye-Kıssadan hisse
Namaz’dan Kurtulmanın Yolu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 11708" data-attributes="member: 376"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Bütün ibadetlerine yerine getirmeye çalışan bir adam varmış.Orucunu tutar,zekatını verir,insanlara yardım elini uzatmaktan hiç geri kalmazmış.Yalnız bu adamın bir kusuru varmış:</span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Namaz kılmak ona çok ağır gelirmiş,üşenirmiş.Bir gün varmış gitmiş çok büyük bir hocanın yanına.</span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Demiş ki: </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Hocam ne yap et beni şu namazdan kurtar.Namaz kılmamak için ne yapmam gerekse söyle yapayım.Yeter ki şu namazdan kurtulayım demiş.</span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Hoca: </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Ya evlat ben hiçbir yerde ne duydum ne işittim bu namazdan kurtuluş yok,borcun kılacaksın demiş.</span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Adam yalvarmış bul hocam diye.Hoca müddet istemiş adam gitmiş.</span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Aradan haftalar geçmiş,adam gelmiş: </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Buldun mu hocam demiş,kurtulacak mıyım?</span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Hoca:Buldum evladım eğer şu 5 şarttan biri sana uyuyorsa NAMAZ dan mesul değilsin:</span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">1:<span style="color: red">ÖLÜ</span> İSEN </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">2:<span style="color: red">DELİ</span> İSEN </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">3:<span style="color: red">ÇOCUK</span> İSEN </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">4:<span style="color: red">HAYVAN</span> İSEN </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">5:<span style="color: red">KAFİR</span> İSEN</span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">tercih senin..</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 11708, member: 376"] [SIZE=3][COLOR=green]Bütün ibadetlerine yerine getirmeye çalışan bir adam varmış.Orucunu tutar,zekatını verir,insanlara yardım elini uzatmaktan hiç geri kalmazmış.Yalnız bu adamın bir kusuru varmış: Namaz kılmak ona çok ağır gelirmiş,üşenirmiş.Bir gün varmış gitmiş çok büyük bir hocanın yanına. Demiş ki: Hocam ne yap et beni şu namazdan kurtar.Namaz kılmamak için ne yapmam gerekse söyle yapayım.Yeter ki şu namazdan kurtulayım demiş. Hoca: Ya evlat ben hiçbir yerde ne duydum ne işittim bu namazdan kurtuluş yok,borcun kılacaksın demiş. Adam yalvarmış bul hocam diye.Hoca müddet istemiş adam gitmiş. Aradan haftalar geçmiş,adam gelmiş: Buldun mu hocam demiş,kurtulacak mıyım? Hoca:Buldum evladım eğer şu 5 şarttan biri sana uyuyorsa NAMAZ dan mesul değilsin: 1:[COLOR=red]ÖLÜ[/COLOR] İSEN 2:[COLOR=red]DELİ[/COLOR] İSEN 3:[COLOR=red]ÇOCUK[/COLOR] İSEN 4:[COLOR=red]HAYVAN[/COLOR] İSEN 5:[COLOR=red]KAFİR[/COLOR] İSEN tercih senin..[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Öykü-Hikaye-Kıssadan hisse
Namaz’dan Kurtulmanın Yolu
Alt