Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
naif insanlar aptal, saf mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huzur Yolcusu" data-source="post: 85947" data-attributes="member: 6609"><p>Benim bu konuda bildiğim tek bir şey var dış görünüş her zaman yanıltır. Bende dışarıdan bakıldığı zaman sert mizaçlıyım, insanların pek çok zaman hakkımda katı vicdansız merhametsiz hatta ileri gidip piskopat dediklerini bile duyduğum olmuştur. </p><p>Ama onların beni nasıl gördüğünün ne önemi var herkes işine geldiği gibi görürken beni istedikleri gibi görebilirler. </p><p>Beni sadece gerçekten tanıyanlar bilir nasıl biri olduğumu tanımayan tanımak istemeyende gördüğü gibi yorumlar. </p><p></p><p>Bir radyo proğramında duyduğum bir hadis vardı ''Gözünüzle gördüklerinizin bile yarısına inanın'' diyordu. Bu yüzden dış görünüşe aldanmamak gerekir beni tanıyan insanlarda sessiz sakin çok konuşmayan insanlarla tartışma diyaloğundan uzak durmaya çalışan kimine göre saf iyi niyetli kimine göre aptal biri olduğumu düşünürler konuşurlar.</p><p></p><p>Ama zaten insanlar ne yaparsak yapalım konuşurlar bu değişmez bir kanun gibidir. Hani Nasreddin Hocanın bir fıkrası vardır ya şu eşeğe inip binme ile ilgili olan bu yüzden insanların nasıl gördüğünün nasıl konuştuğunun çokta bir önemi yok. Her insan kimine göre naif kimine göre iyi niyetli kimine göre aptal kimine göre gaddar kimine göre acımasız ne farkeder ki bizi olduğu gibi görüp duyan bilen Allah(c.c) varken başkasının nasıl gördüğünün ne önemi var?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huzur Yolcusu, post: 85947, member: 6609"] Benim bu konuda bildiğim tek bir şey var dış görünüş her zaman yanıltır. Bende dışarıdan bakıldığı zaman sert mizaçlıyım, insanların pek çok zaman hakkımda katı vicdansız merhametsiz hatta ileri gidip piskopat dediklerini bile duyduğum olmuştur. Ama onların beni nasıl gördüğünün ne önemi var herkes işine geldiği gibi görürken beni istedikleri gibi görebilirler. Beni sadece gerçekten tanıyanlar bilir nasıl biri olduğumu tanımayan tanımak istemeyende gördüğü gibi yorumlar. Bir radyo proğramında duyduğum bir hadis vardı ''Gözünüzle gördüklerinizin bile yarısına inanın'' diyordu. Bu yüzden dış görünüşe aldanmamak gerekir beni tanıyan insanlarda sessiz sakin çok konuşmayan insanlarla tartışma diyaloğundan uzak durmaya çalışan kimine göre saf iyi niyetli kimine göre aptal biri olduğumu düşünürler konuşurlar. Ama zaten insanlar ne yaparsak yapalım konuşurlar bu değişmez bir kanun gibidir. Hani Nasreddin Hocanın bir fıkrası vardır ya şu eşeğe inip binme ile ilgili olan bu yüzden insanların nasıl gördüğünün nasıl konuştuğunun çokta bir önemi yok. Her insan kimine göre naif kimine göre iyi niyetli kimine göre aptal kimine göre gaddar kimine göre acımasız ne farkeder ki bizi olduğu gibi görüp duyan bilen Allah(c.c) varken başkasının nasıl gördüğünün ne önemi var? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
naif insanlar aptal, saf mı
Alt