Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Nabersiniz GençliK ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 38313" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Selamun Aleykum.. naberler genclik...merhabalar...hi.. how are you lar...</span></p><p><span style="color: black">Sizin ile yine muhabbete geldim....</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Hepimiz.. dil..irk..cins ..renk farki olmadan ortak yonumuz hepimiz insaniz..degil mi?</span></p><p><span style="color: black">ama Sadece insan olmak yetmiyor...onemli olan insan olarak kalabilmektir....</span></p><p><span style="color: black">insan olmak oyle guzel manevi huzur veren bir kamili duygudur...</span></p><p><span style="color: black">peki bu guzeligi yasayabilmek icin insan olarak nasil kalabiliriz diyeceksiniz?</span></p><p><span style="color: black">tabiki bilmek.. ogrenmek egitim ile....</span></p><p><span style="color: black">ama bu sadece kafayi egitmek ile bitmez...ayni zaman da yuregi gonlu de egitmek gerekli...</span></p><p><span style="color: black">zatim Bati ilmi ile egitim almis birisiyim.. ama hamd olsun gecmisim hep beni bugun Ben yapan faktorlerden biri de olmustur...</span></p><p><span style="color: black">Yani aslimi.. ozumu kim oldugumu burada senelerce yasamama ragmen hic bir an unutmadim...</span></p><p><span style="color: black">Bati ilminin Yaninda Dini..osmanli irfani egitime de cook onem verdim...</span></p><p><span style="color: black">neden mi cunku Ben okyonuslar otesinde BATI da yasasam da ben onlardan degilim..</span></p><p><span style="color: black">olmak isteseydim de zaten onlar beni hic bir zaman kabulenmezlerdi..</span></p><p><span style="color: black">neyse...dedik ya sadece kafayi egitmek yetmiyor bunun yaninda gonlude egitmek gerekli yoksa </span></p><p><span style="color: black">insan sadece aklini egitmek ile hic bir yere varamiyacgini ogrendim..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Osmanli tarihine baktigimda..insan gonlunu egiten kurumlarin da olmasi dikkatimi cekmisti...</span></p><p><span style="color: black">manevi hocalar.. manevi kurumlar..insanin insan olarak kalabilmesi ve yukselmesi icin..</span></p><p><span style="color: black">manevi destekcilerde var olmasi..hic dikkatinizi cekti mi?</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 38313, member: 1049"] [COLOR=black]Selamun Aleykum.. naberler genclik...merhabalar...hi.. how are you lar... Sizin ile yine muhabbete geldim.... Hepimiz.. dil..irk..cins ..renk farki olmadan ortak yonumuz hepimiz insaniz..degil mi? ama Sadece insan olmak yetmiyor...onemli olan insan olarak kalabilmektir.... insan olmak oyle guzel manevi huzur veren bir kamili duygudur... peki bu guzeligi yasayabilmek icin insan olarak nasil kalabiliriz diyeceksiniz? tabiki bilmek.. ogrenmek egitim ile.... ama bu sadece kafayi egitmek ile bitmez...ayni zaman da yuregi gonlu de egitmek gerekli... zatim Bati ilmi ile egitim almis birisiyim.. ama hamd olsun gecmisim hep beni bugun Ben yapan faktorlerden biri de olmustur... Yani aslimi.. ozumu kim oldugumu burada senelerce yasamama ragmen hic bir an unutmadim... Bati ilminin Yaninda Dini..osmanli irfani egitime de cook onem verdim... neden mi cunku Ben okyonuslar otesinde BATI da yasasam da ben onlardan degilim.. olmak isteseydim de zaten onlar beni hic bir zaman kabulenmezlerdi.. neyse...dedik ya sadece kafayi egitmek yetmiyor bunun yaninda gonlude egitmek gerekli yoksa insan sadece aklini egitmek ile hic bir yere varamiyacgini ogrendim.. Osmanli tarihine baktigimda..insan gonlunu egiten kurumlarin da olmasi dikkatimi cekmisti... manevi hocalar.. manevi kurumlar..insanin insan olarak kalabilmesi ve yukselmesi icin.. manevi destekcilerde var olmasi..hic dikkatinizi cekti mi? [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Nabersiniz GençliK ?
Alt